Bli medlem i SköEkon 2020
Här blir du som är ekonomstudent på Högskolan i Skövde medlem i SköEkon för år 2020! Medlemskapet är gratis.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för all information på denna sida och behandlingen av den. Den information som du tillhandahåller oss behandlar SköEkons Styrelse konfidentiellt och vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) vid hantering av dina personuppgifter. Se vår Medlemspolicy längst ner.

Nästa steg efter du skickat in dina uppgifter är att söka på "SköEkons medlemmar 2020" på Facebook, så kommer du att få tillgång till en grupp som endast är för de som är medlemmar.
Personnummer, ÅÅMMDDXXXX *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Förnamn *
Your answer
Gatuadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postort *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-mail *
Your answer
Klass/kurs under institutionen för handel och företagande *
Your answer
SköEkons medlemspolicy
SköEkons medlemspolicy finner du här: https://drive.google.com/file/d/1hgdi9DP696X3f3pWPwY2GlNHaCfrvTA0/view?usp=sharing

Genom att godkänna SköEkons medlemspolicy godkänner du bland annat att SköEkon får publicera bilder på dig från olika evenemang via föreningens kanaler samt att SköEkon får förmedla dina personuppgifter vidare till Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.) enligt § 1.5 i SköEkons stadgar. Ytterligare information gällande medlemspolicyn finner du i dokumentet ovan.

Vill du läsa mer om hur SköEkon behandlar dina personuppgifter?
SköEkons integritetspolicy finner du här: https://drive.google.com/open?id=1MbtENWt0PyUWdGndGVD92MD29q3yac-v
SköEkons medlemspolicy
Medlemskap i Studentkortet (SköEkon-kortet)
Genom att svara "ja" nedan så kan vi leverera SköEkons medlemskort via Studentkortet åt dig. Det är också kostnadsfritt och ger dig alla rabatter som Studentkortet har men även lokala rabatter som SköEkon har. I samband med detta godkänner du även att SköEkon får förmedla dina personuppgifter vidare till Studentkortet. OBS du får inget fysiskt medlemskort, om det inte begärs. Du kommer åt kortet via Studentkortets app.

Har du några frågor eller vill ha mer information så är du välkommen att kontakta oss på skoekon@gmail.com. Om du tackar "nej" till medlemskortet kommer du fortfarande att bli medlem hos SköEkon men inte hos Studentkortet.

Villkor för Studentkortet hittar du här: https://drive.google.com/file/d/0B6jnsopydDoWaHh3SFFZWTNFOVU/view?usp=sharing
Medlemskap i Studentkortet (SköEkon-kortet)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy