Награден натпревар “Кажи ни зошто јагленот ти смета“ (Tell us what is wrong with coal make a video’’)
Центар за истражување и информирање за животна средина ,,Еко-свест''
Ул. Св. Кирил и Методиј 30/1-6
info@ekosvest.com.mk, tel:+389 2 3217 247
Име и Презиме *
Your answer
Пол *
Возраст *
Степен на образование (завршено) *
Статус/професионална ангажираност *
Required
Име на групата (доколку се пријавувате во група)
Your answer
Е-меил адреса *
Your answer
Општина *
Your answer
Кои се проблемите со кои се соочувате вие или вашата околина од согорувањето на јаглен во вашето место на живеење?
Your answer
Телефон за контакт *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Eko Svest. Report Abuse