Bestillingsskjema Fargeleggingsbok
Ung Kreft har laget en fargeleggingsbok som selges til inntekt for unge kreftrammede og unge pårørende. Alle tegningene er laget av Sunniva Myster (f. 1994) som selv har vært rammet av kreft. Hun inviterer deg inn i universet hun utviklet i de endeløse timene hun tilbrakte i sykesengen. Forskning viser at fargelegging senker stressnivået i kroppen. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, gir denne boken deg anledning til å glemme tid og sted, la tankene fare og forsvinne inn i din egen underlige verden. Samtidig støtter du vårt arbeid for at unge berørt av kreft skal ha det bra.

Fargeleggingsboka koster 215 kr (inkludert porto). Fyll ut bestillingsskjemaet under, så sender vi ut boka i løpet av et par ukers tid.
Email address *
Ditt Navn *
Your answer
Gateadresse *
Your answer
Postnummer og sted *
Your answer
Hvor mange eksemplarer ønsker du? *
Your answer
Hvilken betalingsmåte foretrekker du?Du kan velge mellom Vipps og faktura. Faktura følger med sendingen. For Vipps, bruk følgende fremgangsmåte: Send totalbeløp (pris for antall fargeleggingsbøker + 36 kr i porto per bok) til Vipps-nummer 10198 og merk betalingen "Fargebok". Bruk "kjøp noe" og IKKE "vipps en venn"-knappen inne på Vipps. Når betalingen er mottatt, sender vi ut bestillingen. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy