Inschrijfformulier Toekomstmakers Event
Hoe kunnen we samen zorgen dat regio Zwolle een aantrekkelijke regio wordt om te wonen en te werken voor jong en oud(er)? Op maandag 13 mei gaan we met 250 Toekomstmakers (18 - 27 jaar) in gesprek. Wat maakt dat steeds meer jongeren de regio verlaten? Wat kunnen we samen (jongeren, overheid, bedrijfsleven, onderwijs) doen om jongeren te boeien en binden? Met de uitkomsten van de gesprekken gaan IT-, design-, business- en strategiespecialisten tijdens een Hackaton op 28 en 29 juni aan de slag. Jouw mening is belangrijk voor de toekomst van de regio. Praat je mee?

Extra leuk: Noah Zeeuw (bekend van het YouTube kanaal Ponkers) gaat met jou in gesprek over de toekomst tijdens Het Toekomstmakers Event.

Aanmelden voor het Toekomstmakers Event kan via onderstaand formulier. Voor meer informatie over het programma kun je terecht op www.expeditieregiozwolle.nl/tme

Het Toekomstmakers Event is in samenwerking met Grote Zwolse 8 scholen, alle gemeenten van de Regio Zwolle, Rabobank, Studio Versbestuur en De Nieuwe Hanze Unie.

Email address *
Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je geslacht? *
Wat is je woonplaats? *
Your answer
Ben je tussen de 18 en 27 jaar? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service