Chestionar privind cooperarea transfrontalieră în Regiunea Dunării și în Regiunea Adriatico-Ionică
Acest chestionar este difuzat în contextul proiectului “SECCo2 - Youth for cross-border partnerships and cohesion of the EUSDR and EUSAIR” susținut de Danube Strategic Project Fund și de PA10 – “Institutional Capacity and Cooperation” din Strategia UE pentru Regiunea Dunării.

Obiectivul principal al chestionarului este de a colecta date despre formele și structurile cooperării transfrontaliere active in Regiunea Dunării și în Regiunea Adriatico-Ionică. Datele adunate prin intermediul chestionarului vor fi incluse într-o bază de date, care va fi publicată pe o platformă online. Obiectivul publicării bazei de date, precum și a proietului SECCo2, este acela de a facilita contactul și schimbul de informații între diverșii actori (GECT - Grupare europeană de cooperare teritorială, Euroregiuni, orașe, asociații, etc.) implicați în activități de cooperare transfrontalieră.

Dacă reprezentați unul dintre acești actori și doriți să aflați cele mai recente evoluții privind inițiativele transfrontaliere, evenimentele și propunerile de proiecte, vă rugăm să vă înregistrați pe platforma online a proiectului, completând următorul chestionar (timp estimat pentru completare - aproximativ 35 de minute). Dacă nu sunteți interesat, dar cunoașteți pe cineva care ar putea fi, vă rugăm să transmiteți această invitație.

Pentru mai multe informații despre proiect: http://cesci-net.eu/secco2

Pentru orice întrebare sau problemă legată de chestionar, nu ezitați să ne contactați la cesci@cesci-net.eu.

Rețineți că pentru a putea încărca fișiere în secțiunea 4 a chestionarului, utilizatorul trebuie să acceseze un cont Google.

Înainte de a completa chestionarul, citiți regulamentul nostru privind prelucrarea datelor: goo.gl/Sjtt4G

Vă mulțumim pentru cooperarea dvs.!

Sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu regulamentul? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms