ПОДГОТВИТЕЛЕН КУРС ЗА ЗДОБИВАЊЕ СО PMP® СЕРТИФИКАТ
Project Management Professional® е меѓународен сертификат за професионални проектни менаџери кој го издава Project Management Institute® од САД.

Професионалниот курс за управување со проекти е подготвителен курс во Македонија кој е дизајниран со цел да ја обезбеди потребната едукација од областа на проектниот менаџмент која е еден од предусловите за стекнување на PMP сертификатот. Курсот е воден од PMP сертифициран инструктор и обезбедува продлабочено знaење кое овозможува лесно полагање на тестот после кој успешните кандидати се здобиваат со РМР сертификат.

Курсот е наменет за професионалци од сите индустрии и дејности кои работат во областа на управување со проекти и сакаат да се подготват за добивање на престижниот РМР сертификат.

Email address *
Име * *
Your answer
Презиме * *
Your answer
Позиција: * *
Your answer
Компанија/Образовна институција: * *
Your answer
Адреса: *
Your answer
Телефон/факс:
Your answer
Мобилен: * *
Your answer
Начин на плаќање: * *
*Име на компанија и адреса (ако сте правен субјект)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms