Talent- og Eliteansøgning 2019
Afleveres senest onsdag d. 3. marts 2019
Læs dette inden du udfylder skemaet
2019 er året, hvor vi sætter lidt turbo på, og får sat tingene lidt mere i system.

Vi er blevet udnævnt af Dansk Surf og Rafting Forbund til Danmarks første Talent- og Elitecenter for Surf og SUP. Det betyder først og fremmest, at vi har fået flere penge. Men flere penge betyder også at der stilles større krav – ikke bare til os som klub, men også til jer som udøvere.

Vi arbejder fortsat på muligheden for at få Dansk Sejlunion med ombord, måske allerede i år og ellers forhåbentligt fra 2020. Men det er Thisted Kommune, som stadig vores største bidragsyder, og også de har stor fokus på vores udvikling her i 2019.

NASA Talent- og Eliteteam inkluderer stadig windsurfere, såvel som kitesurfere, udover shortboardsurfere, longboardsurfere, stand up paddlere, prone boardere, body boardere etc.

I 2019 åbner vi op for at byde udøvere over 25 år velkommen i vores team. For enkelte af vores udøvere under 25 år er der desuden mulighed for at få individuel støtte, differentieret ift. niveauet af konkurrencedeltagelse og hvorvidt de er af international karakter.

Vi har ligeledes en mindre gruppe af ”boblere”, som er nye og talentfulde upcomming udøvere, som får ekstra hjælp både i form af en mentorordning og økonomisk support.Krav til deltagelse i NASA Talent- og Eliteteam 2019

For alle deltagere i NASA Talent- og Elite er det obligatorisk at gennemføre 2 ugentlige trænings- sessioner. Sammen med DSRF og forhåbentlig DS, er vi i gang med at nedsætte 3 Task Force Teams af eksperter og dygtige sportsfolk, som skal udvikle og skabe fysiske træningsprogrammer for hhv. longboard/shortboard, SUP, Windsurf/kitesurf.

Vi arbejder på at få ansat en coach/facilitator som skal hjælpe med at strukturere jeres træning, og hjælpe med aktiviteter og øvelser til at udvikle jer, enten på individuelt niveau eller sammen med andre. Coach/facilitatoren vil stå for løbende personlige samtaler, hvor I sammen planlægger næste delmål for træningen, samt udvider konkurrenceplan mv.
Der er stor fokus i 2019 på løbende koordinering mellem NASA og DSRF, således at dedikation og indsats til træningen fremover indgår i udvælgelse til landsholdsteams. Det vil ske via en registrering på en app, som både landsholdstrænerteams, NASA og I har adgang til. Desuden afholder vi forskellige aktiviteter og samlinger i løbet af året. Datoer kommer ud senere.

Hvis en udøver planlægger et længere træningsophold i udlandet, er samtaler og planlægning med coach/facilitator er stadig obligatorisk - fx via Skype - og desuden app’en skal stadig anvendes. Hvis en udøver allerede har hyret en personlig træner, skal denne, coach/facilitatoren og udøveren sammen koordinere en samlet udviklingsplan og delmål for 2019. Det er udøveren der selv har ansvar for at denne koordinering.

I 2019 ’signer’ vi kontrakter med de udøvere, der bliver en del af NASA Talent- og Eliteteam. Kontrakten skal ses som aftale omkring ydelser, modydelser og eventuel individuel økonomisk støtte samt at udøveren er indforstået med de krav, der stilles til deltagelse i NASA Talent- og Eliteteam.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at skrive til rie@coldhawaii.eu
Jeres ansøgning skal være os i hænde senest søndag d. 3/3-2019 kl. 24:00.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Surfklubben Nasa. Report Abuse