Nationalskådarbössans insamlingslotteri 4-12 juni 2016
Om du skänker minst 50 kronor till Skådarhjälpens insamling till stöd för fågelforskningen vid Ottenby fågelstation är du med och deltar i utlottningen av ett bok- och ett konstpris:

BOKPRISET: Det kritikerrosade mästerverket Ölands fåglar av Pav Johnsson (red), som namnet till trots är fantastisk läsning för alla fågelskådare i Sverige, oavsett hemort. Har du redan boken eller mot förmodan hellre vill ha något annat går det att byta vinsten mot ett presentkort på 400 kronor hos Naturbokhandeln.

KONSTPRISET: En litografi med fågelmotiv som du normalt endast kan erhålla genom att skänka 5000 kronor eller mer till Ottenby fågelstation. Vinnaren väljer ett av följande tre motiv: "Sommargyllingar från Capri" av Staffan Ullström, "Strandskata" av Staffan Ullström eller "Brushanespelet" av Gunnar Brusewitz.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT VARA MED: Skänk minst 50 kronor till Skådarhjälpens Nationalskådarbössa genom att swisha beloppet till 123 114 71 31 eller genom en plusgiroinbetalning till 19 94 99-5. Märk din swishbetalning eller plusgirobetalning med "Skådarhjälpen". Fyll sedan i namn, adress och önskad vinst om du skulle vinna här i formuläret. Sedan är det bara att hålla tummarna.

PS. Glöm inte att tipsa vänner och bekanta om lotteriet, så att vi tillsammans kan försöka samla in så mycket pengar som möjligt till stöd för fågelforskningen. DS.

Mer info om Skådarhjälpen och insamlingen som är en del av Nationalskådarveckan finns på www.skadarhjalpen.se.

SAMTLIGA PERSONUPPGIFTER RADERAS DIREKT NÄR DRAGNINGEN ÄR KLAR. INGENTING KOMMER SPARAS ELLER FÖRAS VIDARE TILL ANDRA SAMMANHANG.
För- och efternamn *
Your answer
Gatuadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postadress *
Your answer
E-post (om vi behöver komma i kontakt med dig) *
Your answer
Önskad vinst om du vinner BOKPRISET *
Önskad vinst om du vinner KONSTPRISET *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy