Chestionar ARVAR – Motivații pentru voluntariat

A.R.V.A.R. - Asociatia Reinoirea Vietii Asociative in Romania particapa la un proiect european impreuna cu alte patru tari (Spania, Marea Britanie, Lituania si Turcia). Cele cinci tari isi propun sa faca o analiza a motivatiei actuale a voluntarilor.
Proiectul Exercitii pentru Stimularea Motivarii Voluntarilor - ESMV - isi propune atragerea voluntarilor pentru a activa in organizatii care sprijina copiii cu diferite deficiente si familiile acestora, pentru o mai buna integrare sociala a acestor copii.
Proiectul este finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul LLP - Parteneriate Grundtvig si se desfasoara in perioada august 2011 - iulie 2013.

Acest chestionar a fost realizat cu scopul de a ne ajuta sa identificam o parte din motivele care ne determina sau nu sa facem voluntariat. Indiferent daca sunteti voluntari activi, ati fost voluntari si nu mai sunteti sau nu ati facut voluntariat niciodata, raspunsurile voastre vor fi valoroase pentru noi. Va rugam sa ne sprijiniti prin completarea lui.
Persoanele care nu sunt voluntari sau au fost si nu mai practica activitati de voluntariat sunt rugate sa raspunda la intrebarile1-8.
Persoanele care sunt voluntari in prezent sunt rugate sa raspunda la intrebarile 9-27.
Va rugam sa raspundeti la aceste intrebari folosind o scala de la 1 la 5 unde 1 inseamna dezacord total iar 5 inseamna acord total. Daca intrebarea nu se aplica in cazul dvs., bifati NC si treceti la urmatoarea.
Daca aveti sugestii sau idei pe care doriti sa ni le impartasiti, folositi spatiul special.

Pentru inceput, va rugam sa ne spuneti cate ceva despre dvs.:

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question