Formular de înscriere la activitatea metodică “Integrarea activităților practice și experimentale în activitatea laborantului/tehnicianului școlar”
Stimată doamnă, stimate domn,

pentru a vă înscrie la activitatea metodică “Integrarea activităților practice și experimentale în activitatea
laborantului/tehnicianului școlar” , vă rugăm să completați datele de mai jos și să transmiteți formularul.


Considerăm că înscrierea d-vs la această activitate prin completarea formularului online constituie un angajament ferm de participare.

Casa Corpului Didactic Cluj, conform politicii sale de prelucrare a datelor cu caracter personal, elaborate conform Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016, păstrează confidențialitatea asupra tuturor informațiilor obținute și care fac obiectul unor contracte sau care sunt necesare pentru buna desfășurare a activităților ce țin de atingerea obiectivelor specifice Casei Corpului Didactic Cluj, ia toate măsurile necesare pentru a păstra toate informațiile personale în condiții de siguranță și confidențialitate.
Toate persoanele care se vor înscrie la activitate vor beneficia de prelucrarea în siguranță a datelor cu caracter personal.
Dragi colegi, înainte de a decide dacă sunteți de acord ca datele dvs. personale care vă vor fi solicitate pentru înscrierea la programul de formare continuă mai sus menționat, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:
http://www.ccdcluj.ro/Fisiere/2018-2019/Informaii%20privind%20protecia%20datelor%20personale.pdf
să citiți cu atenție informațiile din material și apoi să vă exprimați opțiunea:
Vă mulțumim!
Clear selection
Prin completarea acestui formular, declar că: *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy