Anmälan till Världsbokveckan 2018
Här anmäler ni att ni vill vara med i Världsbokveckan 2018 och vilket antal böcker ni önskar få. Till kommande år vill vi säkerställa att upplagan matchar det antal böcker som faktiskt lämnas ut för att undvika att det ligger böcker kvar ute i boklådorna som inte lämnas ut. Vi kommer därför att ta in önskemål om antal böcker redan nu för att anpassa upplagan utifrån det.

Frågan ställs inte med mål att dra ned upplagan, utan för att kalibrera så att antalet böcker stämmer överens med efterfrågan. Vi kommer dock inte kunna göra en större upplaga än 30 000 st som vi tryckt tidigare.

Efter att alla anmälningar kommit in återkommer vi med besked till er. Vår förhoppning är att alla ska få det antal böcker ni önskar och kommer att jobba för att lösa det!

Vi behöver er anmälan senast 18 december!

Namn på Bokhandel *
Your answer
Ev. kedjetillhörighet *
Leveransadress *
Your answer
Namn på kontaktperson *
Your answer
E-post till kontaktperson *
Your answer
Telefonnummer till kontaktperson *
Your answer
Antal böcker (välj ett av alternativen eller skriv det antal ni önskar i alternativet längst ned) *
Required
Har du några andra önskemål eller tankar inför Världsbokveckan 2018 som vi ska ta med oss i arbetet?
Your answer
Stort tack för er anmälan och hoppas att ni ser fram emot Världsbokveckan lika mycket som vi gör! (Klicka på SUBMIT/SKICKA nedan för att vi ska få in ert svar)
Varma hälsningar från

Anna Engström, projektledare Världsbokveckan (anna@adtillsammans.se, 0709-669816), Mats Ahlström, Reinhold Hedenblad och Cecilia Helsing - projektgruppen Världsbokveckan

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms