ACER Rainbow Six Siege Turnir
Ove godine smo odlučili da napravimo i turnir u Rainbow-u, da vidimo ko su najbolji FPS igrači! Turnir će se odvijati u nedelju i to od 12h, a za njega možete da se prijavite na ovom linku.. ili lično pre početka samog turnira.
Prijava za tunri je besplatna uz kupljenu Games.con ulaznicu.
Broj mesta je ograničen.

Pravila za ovaj turnir su sledeća:

1. Svako od igrača se mora ulogovati na svoj Uplay ili Steam nalog na kom se nalazi igrica Rainbow Six Siege, koja je pre toga naravno kupljena ili otključana, inače neće moći da se takmiči. S tim rečeno, potreban vam je vaš nalog kako biste mogli da učestvujete u ovom turniru.
2. Pre početka meča jedan tim bira mapu, dok drugi tim bira na kojoj će strani igrati (Defence ili Attack) i to po principu bacanja novčića. Moćiće da se bira između 5 različitih mapa.
3. Faza pripreme će trajati 60 sekundi, umesto 45, dok će action faza ostati na 3 minute.
4. Pobedu nosi onaj tim koji prvi dođe do 4 pobeđene runde. Ako dođe do izjednačenja, timovi igraju još 3 runde ili se igra dok jedan od timova ne dođe do 5 pobedničkih rundi.
5. Ukupno se igraju 3 meča između timova, ali ako rezultat bude 2:0, završava se takmičenje i pobeđuje tim koji je pobedio dva meča.
6. Zabranjeni su svi exploiti na mapi ( ovo se ne odnosi na trikove za probijanje zidova i slično, već na nevidljive zidove i slično). Ukoliko se u toku takmičenja u bilo kom trenutku primeti exploit, tim će automatski biti diskvalifikovan.
Ime Ekipe
Your answer
Kapiten - Ime i Prezime
Your answer
E-mail Kapitena
Your answer
Broj telefon kapitena
Your answer
Ime i Prezime ostalih igrača
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy