Medlemskap i NLM Ålesund Misjonsforsamling
Misjonsforsamlingens bekjennelse og formål:
NLM Ålesund Misjonsforsamling står tilsluttet Region Nordvest av Norsk Luthersk Misjonssamband og bygger sitt arbeid på Den Hellige Skrift og på Den evangelisk-lutherske kirkes bekjennelse. NLM er en frittstående misjonsorganisasjon. Misjonsforsamlingen har som formål, i samsvar med grunnreglene i NLM, å arbeide for å utbre Guds rike i Norge og på Misjonssambandets misjonsfelter.

Hva innebærer et medlemskap?
Medlemskap kan tegnes av personer som bekjenner seg til den kristne tro og som gir sin tilslutning til misjonsforsamlingens lover.

Alle medlemmer over 15 år blir satt opp på liste for å levere kaffemat 1-2 ganger i halvåret. Det er da snakk om et fat med mat per medlem.
Alle medlemmer over 15 år blir satt opp på vaskeliste. Det betyr at man er med å vaske Misjonssalen en gang i halvåret.

Medlemmer over 15 år har stemmerett på misjonsforsamlingens årsmøte. Medlemmene må ha betalt den gjeldende medlemskontingent for å ha stemmerett på årsmøtet. Kontingenten er Kr.: 200,- pr. år (følger kalenderåret)

Innmelding som medlem i NLM Ålesund Misjonsforsamling er et signal om at en vil bli regnet med i forsamlingens arbeid, å tjene og å bli tjent i et levende fellesskap.

Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Fødselsdato
MM
/
DD
/
YYYY
Epostadresse
Your answer
Mobiltelefon
Your answer
Adresse
Your answer
Postnr *
Your answer
Poststed *
Your answer
Bekreftelse *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NLM Ålesund Misjonsforsamling.