Пријава за учество во настани за вмрежување
Почитувани,
со пополнување на оваа пријава, станувате кандидат за учество на настаните за вмрежување помеѓу граѓанските организации и креаторите на политики поврзани со младите.
Настаните за вмрежување се организираат во рамките на проектот „Јакнење на капацитетите на граѓанските организации со цел унапредување на креирањето на младински политики“.
Проектот е финансиран од Европската унија, а имплементиран од Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади и Младинскиот културен центар – Битола.
Организаторот го задржува правото да прифати само еден од пријавените учесници од иста организација/институција, во случај на повеќе пријавени претставници од иста организација/институција.
Само селектираните учесници ќе бидат контактирани со понатамошни инструкции и информации околу нивното учество на настанот за кој се пријавиле.

Краен рок за пријавување за третиот настан: четврток, 13.12.2018 до 16 часот.

ПОДАТОЦИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈАТА/ИНСТИТУЦИЈАТА КОЈА ЈА ПРЕТСТАВУВАТЕ
Име на организација/институција *
Your answer
Година на регистрирање
Your answer
Општина/и во кои дејствува *
Your answer
Главна/и дејност/и во кои дејствува *
Your answer
Веб страна *
Your answer
Краток профил на организацијата/институцијата (мисија, цели, клучни програми и проекти) *
Your answer
Контакт лице од организацијата/институцијата (име и презиме, е-пошта, телефон) *
Your answer
ПОДАТОЦИ ЗА УЧЕСНИКОТ
Име и презиме *
Your answer
Пол *
Your answer
Датум на раѓање *
Your answer
Ниво на образование и поле на образование *
Your answer
Етничка припадност *
Your answer
Град *
Your answer
Телефон за контакт *
Your answer
Е-пошта за контакт *
Your answer
Работна позиција во организацијата (и/или волонтерска позиција) *
Your answer
Која е вашата мотивација за учество на настаните за вмрежување и како можете да придонесете за успешен настан? *
Your answer
Тема за која се пријавувате *
Required
Untitled Title
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service