Prijavnica OCD INKUBATOR
Poštovani,

na temelju Strateškog plana Pučkog otvorenog učilišta Ogulin 2018. - 2022., a u sklopu Prioriteta 1. Obrazovanje, Cilj 1., 5. i 6. i Prioriteta 2. Kultura, Cilj 1., 2. i 5., planirano je pokretanje novog programa Pučkog otvorenog učilišta Ogulin OCD INKUBATOR.

OCD INKUBATOR, prvi je informativni program za organizacije civilnog društva s područja Grada Ogulina pokrenut u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin, Trg Petra Stipetića 1, Ogulin. Uslugu informiranja predstavnici organizacija civilnog društva će moći dobiti od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 15:00 sati putem elektronske pošte na adresu ocdinkubator@ogulin-uciliste.hr i jednom mjesečno srijedom putem online sastanaka (ZOOM meating). Na službenoj stranici POU Ogulin bit će izrađeno posebna podstranica OCD INKUBATOR na kojoj će se nalaziti informacije o programu i sadržaj koji je proveden. Program OCD INKUBATOR provodit će Pučko otvoreno učilište Ogulin u suradnji sa stručnim službama Grada Ogulina i predstavnicima OCD-a u skladu sa specifičnosti zadane tematike (primjer: financiranje, kultura, sport,...)

Cilj OCD INKUBATORA je pružiti organizacijama civilnog društva s područja Grada Ogulina informacije, edukacije i savjetodavne usluge koje su im potrebne i zanimljive. Specifični ciljevi su:

Edukacija članova OCD-a (primjer Pisanje poslovnog plana, Osnove javnog nastupa, Organiziranje sastanka/skupštine)
Informiranje o načinu i mogućnostima financiranja
Stvaranje mreža i međunarodno povezivanje
Kreiranje i realiziranje zajedničkih cross-sektorskih projekata
Istraživanje i izrada statističkih podataka
Razvoj volonterstva i tolerancije
Izrada Strateškog plana djelovanja OCD-a za razdoblje 2021.-2025.

Ciljana skupina: Organizacije civilnog društva s područja Grada Ogulina

Projekt potiče volonterstvo i toleranciju te usmjerava OCD-e da iskoriste mogućnosti koje im nude različiti nacionalni i europski programi. Omogućenim pristupom informacijama OCD-i će moći aktivno sudjelovati u zajednici, aplicirati na postojeće pozive i natječaje, pristupiti mjestu ili događaju koje ih zanimaju, educirati se te pratiti teme i informacije koje ih zanimaju i koje su im potrebne.

Hvala na prijavi za sudjelovanje u programu OCD INKUBATOR.

S poštovanjem
Pučko otvoreno učilište Ogulin

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naziv organizacije *
OIB organizacije *
Ime i prezime kontakt osobe (Osobe starije od 18 godina upisuju svoje ime i prezime i unose svoje podatke) *
Broj mobitela kontakt osobe *
Email *
Ispunjavanjem ove Prijavnice prihvaćate prikupljanje, opseg, način korištenja i distribuciju prikupljenih osobnih podataka. Obrazloženje: Prema Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR EU 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.) izdavanjem ovog dokumenta za sudjelovanje u programu OCD INKUBATOR, o Vama smo prikupili Vaše sljedeće osobne podatke: 1. Naziv organizacije 2. OIB organizacije 3. Podatak o kontakt osobi  4. Broj mobitela kontakt osobe 5. E-mail adresu Navedeni podatci upotrebljavat će se upotrebljavati za vođenje popisa polaznika, evidenciju dolazaka, te za službene obavijesti, kao i za kontaktiranje POU Ogulin s korisnicima (prema potrebi). Vaši osobni podaci zabilježeni su u pisanoj formi i u elektroničkom obliku. Prikupljeni podaci mogu biti dostavljeni ustanovama i drugim ovlaštenim institucijama koje kontroliraju poslovanje POU Ogulin. Vaši osobni podaci bit će im dostavljeni samo na službeni zahtjev, za što nije potrebna Vaša suglasnost. Vaši osobni podaci čuvaju se u elektronskom obliku kod ovlaštenih osoba POU Ogulin. Prikupljenim podacima pristup imaju ovlaštene osobe POU Ogulin. Svim ostalim osobama uvid u Vaše osobne podatke nije omogućen. Rok za čuvanje poslovne dokumentacije s Vašim osobnim podacima jest deset godina. Po isteku toga roka Vaši osobni podaci bit će uništeni. Uvid o načinu čuvanja, korištenja i distribucije Vaših osobnih podataka možete zatražiti od ovlaštenih osoba POU Ogulin, a rok za dostavu traženoga jest 15 dana od dana podnošenja pismenog zahtjeva. Zahtjev možete uputiti u pisanom obliku ili elektroničkom poštom (e-mail adresa pristupinformacijamapouog@gmail.com ). Vaši prikupljeni osobni podaci neće se upotrebljavati ni u kakve svrhe osim onih za koje su prikupljeni, neće se upotrebljavati zamarketinške aktivnosti, njima se neće postupati na neprimjeren način, neće biti predmetom tajne obrade, neće biti prodanitrećoj strani, a njihova eventualna distribucija osobama koje nisu njima ovlaštene raspolagati može biti omogućena isključivo uz Vašu pisanu suglasnost. Potpisom ove Prijavnice pristajete na uvjete opisane u njoj. Ne potpisivanje ove Prijavnice rezultira nemogućnošću sudjelovanja u programu OCD INKUBATOR. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy