Lid worden van DMTRA
Leuk dat je er over denkt om lid te worden!  Door lid te worden van onze vereniging kun je deelnemen aan de activiteiten van de vereniging zoals clinics en evenementen. We gaan er vanuit dat leden een actieve bijdrage willen leveren aan de activiteiten van de vereniging zodat we er steeds meer kunnen ontplooien.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Contributie
De contributie voor het lidmaatschap van onze vereniging is voor 2018 vastgesteld op €30,- maar als je jonger bent dan 21 jaar is dat €20,-. De contributie kan alleen <em>per automatische incasso</em> worden voldaan.

De contributie wordt elk jaar door de ALV vastgesteld. Vast onderdeel van de contributie is de afdracht aan het Watersportverbond. In 2016 bedraagt die afdracht €19,80 voor leden vanaf 21 jaar en €9,90 voor alle overige leden. Leden die al lid zijn van een andere bij het Watersportverbond aangesloten vereniging en voor 1 juli lid worden van DMTRA kunnen hun afdracht aan het Watersportverbond terugvragen.

Voorwaarden
De voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap zijn vastgelegd in de statuten en het huishoudelijk reglement die je kunt vinden op https://dmtra.nl
Ok ok! Ik wil lid worden!
1. Vul onderstaand formulier waarheidsgetrouw in zodat we weten wie je bent en wat je kan.
2. We bekijken je aanvraag en keuren dat (mits er geen bezwaren zijn) goed
3. Het Watersportverbond wordt op de hoogte gesteld van je lidmaatschap.
4. Je ontvangt van ons een bevestiging van het ingaan van je lidmaatschap.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dutch Match & Team Racing Association. Report Abuse