Aanmeldformulier Jubileumdag NPC 1 juli 2023
De Nederlandse Poedel Club bestaat dit jaar 95 jaar en dit vieren wij groots op zaterdag 1 juli 2023! 

We organiseren een dag vol met activiteiten voor poedels, Franse Krulharen Meerkleurig en hun baasjes. Zo kan je met je poedel workshops volgen, er worden demonstraties gegeven, er vinden aankeuringen van de Franse Krulhaar Meerkleurig plaats, er zijn kraampjes met allerlei leuke spulletjes aanwezig, en professionele fotografen zullen mooie kiekjes maken.

Kortom: een dag die je niet wilt missen!

Voor wie: iedereen met (interesse in) een poedel en/of Franse Krulhaar Meerkleurig
Waar: Dog Center Kerkwijk
Wanneer: zaterdag 1 juli 2023
Starttijd: inloop vanaf 09.15 uur, start activiteiten om 10.00 uur 
Eindtijd: laatste ronde activiteiten eindigt om 16.00 uur 

Kosten
Toegang & deelname workshops: 
€ 10,-  p.p. voor leden
€ 17,50 p.p. voor niet-leden
Toegang zonder deelname aan workshops met je eigen poedel (kijken kan natuurlijk wel):
€ 5,- p.p.
Kinderen t/m 12 mogen gratis naar binnen.   

Parkeren
Er is voldoende mogelijkheid om (gratis) te parkeren op het terrein.

Let op:
Via dit aanmeldformulier kan je je inschrijven voor maximaal 4 activiteiten.

Alle 7 activiteiten vinden plaats om:
10.00 uur
11.00 uur
12.00 uur
Pauze van 13.00 tot 14.00 uur
14.00 uur
15.00 uur

Elke activiteit duurt zo'n 45 tot 55 minuten, waarbij wij van tevoren de tijds- en groepenindeling maken (deze ontvang je vooraf per mail). Elke deelnemer heeft een vrij uur zonder activiteit waarbij de kraampjes kunnen worden bezocht, een kijkje kan worden genomen bij andere activiteiten, of gewoon even voor een rustmoment.

Voor alle activiteiten geldt: VOL=VOL!

DE ACTIVITEITEN
Er worden maar liefst 7 activiteiten georganiseerd, waar je je van tevoren voor kunt inschrijven. Je kunt 4 van de volgende activiteiten volgen (let op: van Rally-O, Detectiewerk en Hoopers kun je er maximaal 2 uitkiezen):

1. Rally-O  - LAATSTE PLAATSJES
Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika en momenteel razend populair. Eigenlijk is deze sport een mix van obedience (gehoorzaamheid). Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Elk parcours is anders, en afhankelijk van het niveau van jou en je hond zijn de oefeningen simpeler of moeilijker en worden ze aangelijnd of los uitgevoerd.

Deze workshop wordt gegeven door Marieke Visser, gecertificeerd trainer bij Dog Center, samen met Henny Beukers, een bekende in de poedelwereld met haar hond Carlos.

2. Detectiewerk
Detectiewerk is een vorm van zoeken waarbij je de hond traint op een specifieke geur zoals tabak, thee, leder of misschien wel de drukinkt van geld. Je leert de hond dat het vinden van deze specifieke geur hem iets lekkers of leuks oplevert. Op een speelse manier wordt deze workshop gegeven door Esther Brouwer, de eigenaresse van Dog Center.

VOL VOL VOL VOL!  3. Hoopers VOL VOL VOL VOL!
Hoopers is een relatief nieuwe hondensport met bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als handler, in tegenstelling tot bij agility. Dat betekent dat vrijwel elke hond, jong en oud, kan meedoen met deze sport en ook vrijwel elke handler kan dit doen.

Van de hond wordt veel denkwerk verwacht, maar ook fysieke uitdaging. Van het baasje wordt ook veel denkwerk verwacht, maar het fysieke aspect is voor deze zeer beperkt, waardoor deze sport erg toegankelijk is.

De hoopers-workshop wordt gegeven door Anja van Huijkelom, trainer van Dog Center Kerkwijk.
 
4. Kennismaken met showen
Deze workshop is juist ook bedoeld voor mensen met een 'gewone huispoedel', die benieuwd zijn hoe het er eigenlijk aan toe gaat op een hondenshow. Corrie Zuidhoek, één van de bestuurders van de NPC, geeft deze workshop. Corrie loopt al jaren mee in de showwereld (momenteel met haar dwergpoedel en havanezer) en geeft ook de jaarlijkse ringtraining voorafgaand aan onze clubmatch. Zij weet dus maar al te goed hoe het eraan toe gaat op de show: waar let de keurmeester op, hoe presenteer je je hond het best en waar moet je hond eigenlijk aan voldoen om te kunnen worden geshowd?

Wist je trouwens dat je op de NPC-clubmatch (een hondenshow met alleen maar poedels) op 8 oktober ook mee kunt doen in de funklasse, waarbij je poedel niet in een showmodel getrimd hoeft te zijn en een stamboom ook niet verplicht is?

5. Gedragsdeskundige 'Zorg zonder dwang' - LAATSTE PLAATSJES
Vindt jouw hond het niet fijn om te worden geborsteld, naar de dierenarts te gaan of zijn/haar nagels te laten knippen? Dan is deze workshop wat voor jou/jullie! 

Tamira op den Kelder is hondengedragstherapeut en gecertificeerd kynologisch instructeur. Met haar bedrijf Zorg zonder dwang helpt ze baasjes en hun honden door middel van praktische oefeningen en handvatten om bepaalde zorghandelingen op een positieve stressvrije manier uit te kunnen voeren.

6. Demonstratie vachtverzorging en voetjes & snuitje scheren
Ben je benieuwd naar de beste borsteltechnieken, vind je het toch wat lastig om de vacht van jouw poedel tussen de trimbeurten door te verzorgen, of wil je hier gewoon meer over te weten komen? Tijdens de demonstratie vachtverzorging laten trimmers (op hun eigen poedels) aan jou zien hoe je dit kunt doen. Ook het scheren van de voetjes en snuit zullen zij demonstreren!

Jacolize Smallenboek (Perfect Trim), en Paula Hoogervorst Kampers (Hondentrimsalon Paula) zijn als hondentrimmer en eigenaar van poedels de aangewezen persoon om jou hier meer over te leren!

VOL VOL VOL VOL!   7. Professionele foto van je hond  VOL VOL VOL VOL!
Fotografe Ingrid Wildschut van IWI fotografie is aanwezig met haar mobiele fotostudio, om een mooie foto van jouw viervoeter te maken.

En verder...

Nóg een fotograaf 
Is er geen plek meer om je in te schrijven voor bovenstaande activiteit "professionele foto van je hond", of wil je liever twee andere activiteiten bijwonen? Wees niet getreurd! Mike Dols - Dog Photography is namelijk de hele dag aanwezig om mooie impressiefoto's te maken van alle activiteiten. Als je hem even aanspreekt, wil hij jouw hond vast ook wel vastleggen op de foto!

Kraampjes
Er zijn meerdere kraampjes met allerlei leuks en lekkers voor de honden aanwezig:
- Laura's hondenboetiek verkoopt onder andere verzorgingsproducten, snacks, plasbanden en loopsheidsbroekjes.
- By Daiss maakt prachtige halsbanden en snuffelkleedjes (denkspelletjes voor de hond).
- Poedelwinkel heeft de leukste poedel-gerelateerde items, van handdoeken tot telefoonhoesjes en nog veel meer.
- De Nederlandse Poedel Club is zelf ook aanwezig met een kraampje, waarbij diverse poedelbeeldjes te koop zullen worden aangeboden. Ook wordt het poedelpoppenhuis, dat één van onze leden speciaal voor de club heeft gemaakt, geveild.

Aankeuren Franse Krulhaar Meerkleurig
Speciaal voor de Franse krulharen (meerkleurige poedels) is er de mogelijkheid om deze aan te laten keuren, waarmee ze officieel geregistreerd kunnen worden. Het aankeuren vindt plaats door twee officiële keurmeesters, die oordelen of de hond voldoet aan de standaard van het ras.

Let op: wil jij je meerkleurige poedel als Franse krulhaar laten aankeuren, dan dien je je hiervoor aan te melden via het aparte aanmeldformulier aankeuren FKM. Kosten hiervoor bedragen €30,- per hond als je lid bent van de NPC (niet-leden betalen €45,- per hond).

Heb je je ingeschreven voor de aankeuring dan hoef je niet nog eens entree te betalen voor de jubileumdag (tenzij je met je hond wilt deelnemen aan de workshops; dan kan je onderstaand aanmeldformulier invullen).

Goodiebag
Voor elke bezoeker (1 per gezin) hebben we een mooi gevulde poedelclub-goodiebag, met leuks voor jou en je poedel. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want op = op!

Cadeautje voor de leden
Ben je lid van de Nederlandse Poedel Club? Dan hebben we nog eens een mooi en uniek presentje voor je.

Dog Center

De poedelclub heeft hal 1 t/m 4 van Dog Center gehuurd voor de jubileumdag, dus eventuele regen heeft geen invloed op de activiteiten. Bij mooi weer kan een deel van de activiteiten buiten plaatsvinden.

Dog Center beschikt over een kantine, waar je welkom bent (met hond natuurlijk) om o.a. een patatje, broodje en/of wat te drinken te bestellen.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Woonplaats *
Email-adres *
Telefoonnummer *
Ben je lid van de NPC? *
Wil je je aanmelden voor activiteiten met je eigen poedel? *
Neem je een introducé (bijv. je partner) mee die komt kijken? 
Let op: deze introducé neemt zelf geen deel aan de activiteiten met een andere poedel (in dat geval kan de introducé zich zelf apart aanmelden voor de activiteiten door dit formulier nogmaals in te vullen).
*
Wat is de naam van de poedel waarmee je aan de activiteiten gaat deelnemen?
Wat is de grootte van de poedel waarmee je aan de activiteiten gaat deelnemen?
Clear selection
Wat is de leeftijd van de poedel waarmee je aan de activiteiten gaat deelnemen?
Voor welke activiteiten wil je je inschrijven? Kies er maximaal 4 (let op: van workshop 1 t/m 3 kun je er maximaal 2 uitkiezen). Als er VOL bij staat kun je deze activiteit helaas niet meer kiezen!
Heb je nog aanvullende opmerkingen, dan kan je dat hieronder aangeven (bijv. als je samen met een andere deelnemer + hond ingedeeld wilt worden, niet om 10 uur 's ochtends kunt starten of niet tot 4 uur 's middags kunt blijven. We proberen hier dan zo veel mogelijk rekening mee te houden, maar geven geen garanties).
Middels het invullen van dit aanmeldformulier stem je in met het verwerken van jouw voornaam en de naam van jouw hond. Deze gegevens zullen gedeeld worden met de trainers en de andere deelnemers (voor de verwerking van het activiteitenrooster. 
Ook stem je in met je definitieve aanmelding voor de jubileumdag. Je zult een betaalverzoek ontvangen van onze penningmeester (let op, de mail hierover kan in je ongewenste mail belanden). Restitutie is niet mogelijk.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy