Enquête “Overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs”
Uw kind maakt dit jaar de overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs. Ouders010 en de vereniging van Rotterdamse schoolbesturen (FOKOR) bieden u deze enquête aan. Door middel van de enquête willen we van ouders horen hoe zij de overstap van hun kind van de basisschool naar het voortgezet onderwijs ervaren.

Voor de aanstaande overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs is de Rotterdamse Plaatsingswijzer 2016-2017 van kracht. De Rotterdamse Plaatsingswijzer is door de schoolbesturen, in samenwerking met de scholen ontwikkeld. In deze Plaatsingswijzer staan afspraken, waar alle Rotterdamse scholen zich aan moeten houden.

De enquête bestaat uit 23 vragen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De enquête wordt anoniem verwerkt. U kunt deze enquête vanaf 5 april t/m 14 mei 2017 invullen.

1. Mijn postcode is:
Your answer
2. Het basisschooladvies voor mijn kind is:
3. Ik heb de ouderbrochure ‘De Rotterdamse Plaatsingswijzer in het kort voor ouders’ ontvangen van de basisschool
4. Ik ben tevreden over de informatie op de website www.schoolkeuzerotterdam.nl
5. Ik ben op de hoogte van het bestaan van een klachtencommissie Rotterdamse Plaatsingswijzer
Toelichting: Als scholen de Rotterdamse Plaatsingswijzer niet goed hebben uitgevoerd kunnen ouders een klacht indienen bij de klachtencommissie.
6. Ik ben tevreden over de begeleiding van de basisschool bij de overstap van mijn kind van de basisschool naar het voortgezet onderwijs
7. Ik ben tevreden over de informatie die ik van de basisschool kreeg rondom de overgang van mijn kind naar het voortgezet onderwijs
8. Ik ben tevreden over het moment waarop ik de informatie van de basisschool kreeg rondom de overgang van mijn kind naar het voortgezet onderwijs
9.Ik heb zelf informatie gezocht over de overstap van de basisschool naar de school voor voortgezet onderwijs van mijn kind via (meerdere antwoorden mogelijk):
Anders, namelijk:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service