Ja, ik schrijf me in voor BREATH, BODY & BOUNDARY - startend op 4/03/2020 in Centrum Voelen- ik vul in wat mij past om van start te gaan of kennis te maken hiermee
in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth, 19u45-21.15u
met op het programma TRE®
begeleiding: Els Soetaert
Email address *
Breath, Body & Boundary
Adem is de vloeiende grond onder al onze bewegingen. Via diverse relaxerende en meer dynamische oefeningen ervaar je jouw ademen als bron van ontspanning én levendigheid. Bewegingen om gronding, centering en interne lichaamsverbindingen te bevorderen worden toegevoegd. Andere oefeningen introduceren het ervaren, bewonen en bewaken van een gezonde somatische grenszetting.

In het kader van zelf-regulatie en het bevorderen van lichaamsbewustzijn ontwierp ik modules waarin ik je via lichaamsgerichte ‘tools’ en duiding meegeef wat het betekent en hoe het voelt om zowel ontspanning als vitaliteit te kunnen ervaren dankzij jouw adem, om jouw verbinding met jouw eigen lichaam te verstevigen en zijn interne connecties te ontdekken en te verruimen, om zo ook gegrond, gecentered en met de juiste afstemming naar jezelf toe en naar de omgeving toe, je in de wereld te kunnen bewegen.

MODULE 1 – In de basismodule Take a Breath leg ik de nadruk op het belang van een open en flexibele ademhaling als bron van ontspanning én van levendigheid. Adem brengt rust (expiratie). Adem brengt leven (inspiratie). Adem is de vloeiende grond onder al onze bewegingen. Adem is multi-dimensioneel en reikt tot diep in onze cellen. Soms is onze ademhaling niet zo vloeiend, is deze onvolledig en voedt en ondersteunt ze onze bewegingen en leven niet. Ik begeleid je doorheen oefeningen (relaxerend en dynamisch), geeft specifieke duiding en achtergrond, om zo tot een meer open, flexibele ademhaling te komen en zijn nuances gewaar te zijn. We gaan het lichaam meer vrij maken van zijn blokkades en meer ademruimte scheppen.

MODULE 2 – In Body & Breath ga ik verder in op de interne samenhang van ons lichaam en zal ik het hebben over gronden, centeren, uitlijnen en onze interne lichamelijke connecties. In deze tweede module (van drie) gaan we diverse ademhalingsoefeningen die tijdens Take a Breath aan bod kwamen, hernemen. En we voegen toe! We vervolgen met bewegingen om gronding, centering en interne lichaamsverbinding te bevorderen. Je verruimt je lichaamsbewustzijn en intern goed voelen, alles met de nodige omkadering.

MODULE 3 – In Breath, Body & Boundary bouw ik verder voort op de vorige modules en introduceer ik hoe we een gezonde somatische grenszetting kunnen oefenen, ervaren, bewonen en bewaken.

Deze 3 modules breng ik nu als één geheel samen:
BREATH, BODY & BOUNDARY is geboren

begeleiding : Els Soetaert

10 woensdagavonden, 19u45-21.15u (deuren open om 19u30)
instapdata van de reeks > 4 maart 2020, 11 maart (deze data betaal je enkel 12 €, en apart van de vervolgdata)
verdere data > 18, 25 maart, 1, 22, 29 april, 6, 13, 20 mei 2020

> deelnemen aan de volledige reeks kan enkel na het volgen van één van de instapdagen (de twee mogen ook natuurlijk - les zal anders zijn)

> deelnameprijs vervolgdata (8 avonden): 120 € (na deelname aan minstens één van de instapdata) ,
> vroegboek: 120 €/10 lessen (voor de springers onder jullie - met de 2 instapdata ingerekend ! - en ten laatste ingeschreven en betaald vóór 1 februari 2020)
> diegene die reeds de korte reeks TaB bij me volgden betalen slechts 100€ voor de 10 lessen
> uw inschrijving is pas volledig bij betaling van een voorschot van 20€, of reeds het volledige bedrag

! ! ! Graag vraag ik je om je te engageren om tijdig in te schrijven en niet op het laatste moment. Dit vergemakkelijkt de praktische werking van het geheel. Alvast bedankt voor jouw begrip en inzet.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
telefoon / GSM *
Your answer
Ik kom proeven op volgende data - en nadien beslis ik of ik de reeks zal verder volgen - je kan ook komen voor beide data (les zal anders zijn) *
Required
Ja ik spring en kies voor vroegboekprijs - Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 20 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van BB&B + Startdatum + Naam deelnemer *
Required
Ik volgde reeds een TaB reeks bij jou - Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 20 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van BB&B + Startdatum + Naam deelnemer
de lessenreeks gaat door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 20 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Ik ben nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief en door mijn woonstreek in te vullen wens ik me in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreek is :
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy