Stemmen VLN-Nacht van het Notariaat 2019
Vrijdag 26 april 2019
Kasteel van Ruisbroek - Karel Gilsonstraat 15, 1601 Sint-Pieters-Leeuw
Neem contact met ons op via 0476/04.02.63 of gala@vln.be
Email address *
Naam *
Your answer
Notariskantoor *
Your answer
Mooiste Notariskantoor?
Welk notariskantoor heeft de grootste esthetische capaciteiten? Op welk kantoor heb jij het gevoel: 'wauuw, die notaris heeft smaak!'
Captionless Image
Stagemeester van het jaar
Welke notaris biedt de beste stage aan voor zijn stagiairs? Welke notaris loodst zonder problemen al zijn stagiairs door het vergelijkend examen?
Meest beloftevolle notaris?
Welke notaris heeft het meeste in zijn mars? Welke notaris heeft alle nodige karakteristieken om een nieuw notarieel monument te worden?
Captionless Image
Stijlkoning(in) van het Notariaat
Welke notaris is steeds stijlvol gekleed? Wie weet zijn/haar kleren perfect te matchen? Kortom: wie mag er op de voorpagina van de 'Vogue - notarial edition'?
Olijkste duo?
Welk notarieel duo is onafscheidelijk? Wie zijn de Statler & Waldorf van het notariaat? Wie maakt er moppen zoals Laurel & Hardy? NB: dit kunnen twee (geassocieerde) notarissen zijn, maar ook één notaris en een medewerker of zelfs "de twee madammen van de boekhouding"!
Captionless Image
Meest geëngageerde notaris?
Bij welke notaris staat "Bergstraat 30-32, 1000 Brussel" als thuisadres in zijn GPS? Voor welke notaris heeft VLANOT géén geheimen meer? Kortom, welke notaris toont voor u het meeste engagement in de notariële wereld?
Sportiefste notaris?
Voor welke notaris is aktes tekenen niet zijn favoriete sport? Wie is er een vaste deelnemer van de 20km van Brussel met FEDNOT? Welke notaris onderscheidt zich nog in andere sporten?
Captionless Image
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service