Inschrijving workshop - Participatieve begroting Elsene
Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor de workshops 'Hoe bereid ik mijn project voor?' die georganiseerd worden in het kader van het participatief budget van de gemeente Elsene. Alle informatie betreffende de workshops vindt u hier: http://proximityixelles.be.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Aan welk atelier wenst u deel te nemen?
Clear selection
Voornaam en naam *
Email *
Uw adres wordt niet gebruikt noch doorgestuurd in een andere context dan deze projectoproep. Het stelt ons in staat om contact met u op te nemen om de organisatie van het evenement te vergemakkelijken.
Telefoonnummer
Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt noch doorgestuurd in een andere context dan deze projectoproep. Het stelt ons in staat om contact met u op te nemen om de organisatie van het evenement te vergemakkelijken.
In welke thema's bent u geïnteresseerd?
Om ons te helpen bij de voorbereiding van de workshops, verzoeken wij u hier de thema's te specificeren die voor u van belang kunnen zijn voor deze projectoproep. Als u al een idee heeft voor een project, specificeer dit dan hieronder zodat de workshop het beste overeenkomt met uw verwachtingen.
In welke talen voel je je comfortabel om aan de workshop deel te nemen ? *
Required
Ik aanvaard de voorwaarden voor de verwerking van mijn gegevens
Ik ga akkoord met de mededeling van de hierboven vermelde persoonsgegevens aan de Gemeente Elsene in het kader van de Participatieve begroting. Deze gegevens zullen enkel door de gemeente Elsene en haar onderaannemer (Be Planet) worden beheerd en zijn onderworpen aan dezelfde vertrouwelijkheidsregels als de gemeente en enkel in het kader van dit project. De in dit formulier vermelde gegevens zullen op 1 januari 2022 worden gewist
Opmerkingen, suggesties, ... Laat het ons weten!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Be Planet. Report Abuse