Qüestions obertes a les Jornades
Durant les Jornades Professionals, convocades per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears per a la confecció del Pla de Cultura, es van generar algunes qüestions al voltant de les quals es va obrir el debat. D'aquesta manera i, des del Pla de Cultura de les Illes Balears, s'aniran obrint, de forma periòdica, algunes d’aquestes reflexions per tal d'incloure més veus.
1. En relació a la participació ciutadana en cultura, destaca la dificultat d’implicar altres veus i comunitats més enllà del sector cultural. Quins et sembla que són factors clau per assolir aquest objectiu?
Your answer
2. Una de les qüestions repetides a les jornades, va ser la constatació que existeixen dificultats en què els processos participatius venguin acompanyats de transformacions institucionals. On creus que es troba la dificultat?
3. Durant les Jornades es va plantejar que és necessari que les administracions canviïn el seu punt de vista: el sector professional no pot ser l'epicentre de les polítiques culturals; però, ho han de ser els veïnats i les veïnades, la ciutadania. Hi estàs d'acord?
Comentaris
Your answer
4. En les jornades, es va reflexionar molt al voltant de les desigualtats d'accés a la cultura. Quins creus que són factors clau per garantir un accés en igualtat de condicions?
5. Es va plantejar, també, el tema de la complexitat dels processos administratius per accedir a ajuts i subvencions, i que cal intensificar la informació, comunicació i diàleg entre el sector i l’administració, així com flexibilitzar les formes d’optar a recursos públics per al desenvolupament de projectes. On creus que es troben les màximes dificultats i complexitat en aquests processos?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service