Hiljaisuuden talkoolaishaku 2019
Tällä lomakkeella voit hakea talkoolaiseksi vuoden 2019 Hiljaisuus-festivaalille, Hiljaisuus-residenssiin, Hiljaisuuden vuodenajat -konsertteihin ja muihin Hiljaisuus-hankkeisiin.

Talkootyötä on päivittäin 6-8h ennalta sovittuina aikoina.

Hiljaisuus-festivaali 2019
Monitaiteinen Hiljaisuus-festivaali järjestetään Kittilässä Kaukosen kylässä kesällä 2019 jo kymmenennen kerran!

Talkoolaiset osallistuvat festivaalin rakennustyöhön, monipuolisesti festivaalin ylläpitämiseen festarin aikana sekä festivaalin purkuun. Toivomme kaikkien talkoolaisten olevan apunamme 7 päivää - työjakson ajankohta voi vaihdella työtehtävien mukaan.

Talkootyö on hyvin keskeisessä asemassa festivaalin toteuttamisessa ja talkootyö voi pitää sisällään esimerkiksi lipunmyyntiä, rakentamista, autonkuljettajan tai keittiöapulaisen työtä. Talkoolaisille tarjotaan maksuton majoitus ja ruokailut talkoolaisena työskentelyn aikana Kaukosen kylässä. Talkoolaisille tarjotaan myös mahdollisuus nähdä maksutta festivaaliesityksiä vapaa-aikana, mikäli esityksissä on tilaa. Talkoolaiset järjestävät ja kustantavat itse matkansa Kaukoseen. Autamme mahdollisten kimppakyytien organisoimisessa. Talkoolaisten tulee olla täysi-ikäisiä.

Hiljaisuus-residenssi
Kaukosen kylässä Tökärillä eli Kaukosen työväentalolla toimii Hiljaisuus-residenssi, joka on monialainen taiteilijaresidenssi ensisijaisesti projekteille, joissa painottuvat sirkustaiteen, monitaiteisuuden ja pohjoisten alueiden yhteistyön näkökulmat. Vuonna 2019 residenssitoiminta ajoittuu kesäkuulta lokakuulle poislukien Hiljaisuus-festivaaliin varattu ajanjakso kesäkuun alussa. Residenssitalkoolaisen työ pitää sisällään esimerkiksi residenssitilojen ja pihaalueiden ylläpitoon, residenssitaiteilijoiden viihtyvyydeen ja yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Talkootyön ajanjakso sovitaan tapauskohtaisesti. Residenssitalkoolaiselle tarjotaan majoitus ja ruuanlaittomahdollisuus talkootyön ajaksi. Talkoolaiset järjestävät ja kustantavat itse matkansa Kaukoseen. Autamme mahdollisten kimppakyytien organisoimisessa. Talkoolaisten tulee olla täysi-ikäisiä.

Hiljaisuuden vuodenajat -konserttisarja
Vuosina 2018-2020 järjestetään monitaisten konserttien sarja Kaukosessa Reidar Särestöniemen museossa. Konsertit ajoittuvat eri vuodenaikoihin eri vuosina. Konserttitalkoolaisen tehtäiin kuuluu esimerkiksi avustaminen konserttijärjestelyissä, taiteilijoiden kuljetuksissa, muonituksessa sekä lipunmyynnin ja yleisön opastuksen tehtäviä. Talkootyön ajanjakso sovitaan tapauskohtaisesti. Konserttitalkoolaiselle tarjotaan majoitus ja ruuanlaittomahdollisuus talkootyön ajaksi. Talkoolaiset järjestävät ja kustantavat itse matkansa Kaukoseen. Autamme mahdollisten kimppakyytien organisoimisessa. Talkoolaisten tulee olla täysi-ikäisiä.


Lisätietoja Hiljaisuuden festivaalista, residenssistä ja konserteista löydät osoitteesta www.hiljaisuusfestivaali.fi tai sähköpostitse info@hiljaisuusfestivaali.fi

Löydät Hiljaisuus-festivaalin myös Facebookista!

Email address *
Haen talkoolaiseksi
Hiljaisuus-festivaalilla toivoisin talkootehtävieni painottuvan
Tietosi
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Asuinpaikkakunta *
Your answer
Talkootyö
Millaista osaamistasi haluaisin hyödyntää talkootyössä?
Haluaisitko työskennellä erityisesti josssakin seuraavista tiimeistä? (voit valita useita vaihtoehtoja)
Lisätietoja toiveistasi ja osaamisestasi
Your answer
Miksi haet Hiljaisuus-talkoolaiseksi? *
Your answer
Haluaisitko toimia tiiminvetäjänä?
Oletko ollut aiemmin talkoolaisena Hiljaisuus-festivaalilla? Koska ja millaisissa tehtävissä?
Your answer
Olemme yhteydessä sinuun!
Ilmoitathan, jos yhteystietosi tai aikataulusi muuttuvat! Jos kaipaat lisätietoja, voit olla koska tahansa yhteydessä meihin!

Talkoolaisasioista vastaa ensisijaisesti Hiljaisuuden tuottaja Jonna Leppänen (jonna@hiljaisuusfestivaali.fi, 040 764 7756).

www.hiljaisuusfestivaali.fi

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service