Reservation HEAVYCLUBROCKFEST
Tid för evenemang: 1 augusti
Kungsgatan 35
Markaryd, 28531 Sverige
info@heavymetale.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Har du blivit "värvad" av en vän skriv in namn och gärna mejladress till din "värvare" ! Om inte hoppa över denna fråga!
OBS Vi reserverar oss för ändringar i upplägg. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om för få biljetter blir sålda, vid inställt event återbetalas biljetten. Vi har försökt hålla priset så lågt vi kan för att kunna arrangera ett prisvärt event för våra medlemmar, men det kräver ett förhållandevis högt bokningsläge för att kunna genomföra festivalen.
MEDLEM I HEAVY CLUBMEMBER *
Required
HEAVY CLUBMEMBER
Heavy Clubmember är en medlemsklubb till Heavy MetAle. Då arrangemanget är ett erbjudande till våra medlemmar innebär detta att om du inte redan är medlem så blir du automatiskt medlem när du bokar en biljett till eventet.

Medlemskapet är kostnadsfritt och innebär att du får nyhetsbrev och erbjudande mejlat till dig lite då och då. Du håller dig helt enkelt uppdaterad om vad som händer runt Heavy MetAle. Du kan när du så önskar, gå ut ur klubben. OBS! för att vara med på festivalen den 1 augusti krävs det att du är inskriven som medlem.
Namn *
Bokar du för flera personer? *
Required
Hur många biljetter önskas
Vid bokning av flera biljetter måste vi ha namn på alla deltagare!
E-post till alla i bokningen
MAT OCH DRYCKSPAKET
**LYXPAKET: Salladstallrik med bröd + kall grilltallrik+ Charktallrik + Ostbricka: Inkluderat 3 starköl
* BASIC : Salladstallrik med bröd + kall grilltallrik : Inkluderat 2 starköl

obs! Vi reserverar oss för att ändringar kan ske

SCENSITTNING OCH BACKEBESÖKARE
På grund av rådande omständigheter gällande covid19 så har vi delat upp hembygdsparken i två separata sittningar, med sällskap om 50 personer per sittning. Varje avdelning har egen toalett, egen bar och kommer inte kunna beblanda sig med varandra. Festivalen genomförs med sittande gäster. Det är inte tillåtet att stå framför scen. Varje sällskap tilldelas en bordsplacering och får röra sig i området utifrån gällande regler. Eftersom festivalen genomförs som ett medlemsarrangemang är det inte en allmän tillställning. Efter att mat har börjat serveras får ingen tillkomma till eventet. Därav är det viktigt att alla deltagare har kommit till arenan kl 16.00. Från klockan 16.30 kommer det vara möjligt för sällskap att hämta ut sina matpaket
och dryckespaket.

De som har scenbiljetter går in via den stora Entrén och har bordsplacering nere vid scenen till större del under tak.
I området scen kommer artisterna också att hålla till.

De som har Backebiljetter går in via trappan mot sjön och har bordsplacering uppe i backen, ej under tak.

Vi ber om förståelse för arrangemangets regler och ber publiken hålla avstånd och se till att folkhälsomyndigheternas riktlinjer följs.
Vilket festivalpaket önskas *
Required
Specialkost *
Evenemanget förbokas, anmälan är giltig först när betalning är genomförd. Hur vill du betala? *
Required
MÄRK DIN BOKNING MED SÄLLSKAP: Är ni ett sällskap som vill sitta tillsammans märk din bokning med sällskapets namn och be alla i sällskapet skriva in samma namn så vi kan reservera en sittplats till er! Viktigt att alla i sällskapet märker sin bokning.
Antalet totalt i sällskapet
Önskas boende kryssa i vilket alternativ så skickar vi över information om dina alternativ i samband med din reservation.
Clear selection
Reservation
När reservationen når Heavy MetAle kontaktas du angående betalning och sen hålls din bokning i två dagar. Bokningen är säkrad när betalningen kommit in då får ni en bekräftelse och ett kvitto som ni använder som biljett.

Reservationen är personlig och ditt namn står på entrelistan till den sittning du valt, reservationen kan enbart överlåtas till annan person via kontakt med oss.

Detta är ett covid19anpassat event, om du känner dig förkyld eller har andra symtom på covid19 kontakta oss om återköp
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy