Hogyan alakul az építészeti tervezés jövője Magyarországon az elkövetkező 20 évben?
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Gondolkozott már azon, hogyan fog a világ 20 év múlva kinézni? Mivel közlekedünk, milyen épületekben lakunk, mennyibe kerül egy kiló kenyér? Ugyan biztosra nem vehetünk semmit, de ha ismerjük a mozgatórugókat, akkor ki tudjuk találni milyen forgatókönyvek képzelhetők el a jövőre vonatkozóan.

Jelen felmérés a Jövőkutatás tantárgyamhoz kapcsolódik, melynek során arra vagyok kíváncsi, hogyan fog alakulni az elkövetkezendő években az építészeti tervezés folyamata hazánkban. Kik lesznek a résztvevői, milyen igényeket fogalmaznak meg és milyen eszközöket, technológiákat használnak a folyamat során. Talán az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy az építész szerepe hogyan fog változni az elkövetkezendő 20 évben.

Egy ilyen kutatás során a szakértők, vagyis az Ön gondolatai mérvadóak. Arra invitálom tehát, hogy az elkövetkezendő nagyjából 10 -15 percben tegyünk kísérletet arra, hogy kitaláljuk, hogyan születik meg egy épület 20 év múlva! Bízom benne, hogy közben értékes gondolatok születnek Önben is.

A kutatásban való részvétel név nélkül, anonim módon történik és adatait harmadik féllel nem osztom meg!

Ha bármilyen észrevétele, megjegyzése van, kérem keressen a kovacsadam@arch.bme.hu címen.
Kérem ezt a kérdőívet csak olyanok töltsék ki, akik építészeti tervezéssel foglalkoznak!
Ha ez nem igaz Önre, akkor kérem töltse ki a NEM szakértőknek szóló kérdőívet, a következő linken: https://goo.gl/forms/0XE9b7ZJeHB9w0RE3
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy