Manifest per un govern republicà, d'esquerres i en favor dels drets nacionals de Catalunya a l’Ajuntament de Parets del Vallès, encapçalat per Jordi Seguer
És innegable la gran transformació que ha viscut Parets del Vallès d’ençà de la recuperació democràtica als ajuntaments, el 1979. Bona part d’aquests anys es va apostar pels projectes de progrés, d’identitat i de qualitat de vida, sempre tenint en compte les necessitats de la població.

Els últims temps però, l’Ajuntament de Parets del Vallès s’ha deixat portar per la inèrcia, sense cap projecte sòlid que dissenyi i construeixi un municipi pensat en clau de futur.

No podem menystenir Parets. És el moment d’anar a més i situar la nostra vila el més amunt possible, amb cohesió, amb generositat i amb un model que recuperi la il·lusió perduda.

Les eleccions municipals del 26 de maig són decisives per aconseguir aquest canvi.

Tenim l’oportunitat d’impulsar un nou govern que, a partir d’un ampli consens entre les forces polítiques locals, tingui la capacitat definir i construir el Parets que volem per a les pròximes dècades.

És per això que volem:

-Un govern transversal, que faci un front comú en defensa dels drets civils i contra la repressió de l’Estat espanyol, un govern nítidament republicà, d’esquerres i en favor dels drets nacionals de Catalunya.

-Un govern compromès, que estigui a l'alçada davant de la situació que pateixen els presos i exiliats polítics catalans i, especialment el nostre veí Jordi Turull i Negre, exregidor d’aquest Ajuntament.

-Un govern que recuperi les grans potencialitats, possibilitats i capacitats que té el nostre poble, liderant projectes que tinguin com a prioritats l’habitatge, l’ocupació, la justícia social, l’educació pública i de qualitat o la cultura, refermant la nostra identitat com a poble obert, dinàmic i integrador.

-Un govern que aposti pel projecte del parc Fluvial, amb la creació de l’Anella Verda que connecti el Tenes amb el Besós, que cuidi espais tan emblemàtics com Can Serra, el barri de Can Riera i que preservi Gallecs, indret per on no ha de passar cap tipus d’infraestructura.  

-Un govern que no prioritzi les grans obres per davant de les necessitats de la ciutadania, que es preocupi més de la qualitat de vida en el nostre dia a dia, de la millora dels nostres barris, del nostre comerç i de la seguretat ciutadana, dotant de més efectius la nostra policia local i donant encara més suport a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

-Un govern que sàpiga aprofitar encara més les potencialitats industrials que té el nostre municipi per a la creació de més ocupació de qualitat i de progrés econòmic i social.

-Un govern que posi en valor l'experiència i la capacitat dels treballadors de l’Ajuntament i que doti l’administració dels recursos humans i tècnics necessaris per a l’òptim desenvolupament de la seva tasca en benefici del servei a la ciutadania.

-Un govern que estigui encara més a prop de les entitats, veritables motors del teixit associatiu d’aquest poble, facilitant mitjans i suport per desenvolupar les seves activitats.

-Un govern més acollidor, que defensi la igualtat i la diversitat, amb serveis públics de primera qualitat i un manteniment més òptim de l’espai públic.

-Un govern més proper a la gent, que escolti veritablement les seves demandes, inquietuds i tingui en compte la seva opinió, perquè tots i totes som i serem Parets.

En definitiva, un govern que tingui clara la seva funció de servei públic i no de servilisme polític.

Creiem que és l’hora d’un govern col·legiat, de projectes compartits, nascuts de la pluralitat i de la participació, i que hem de construir entre tots i totes.


Si hi estàs d’acord, pots signar aquest manifest per un govern republicà, d'esquerres i en favor dels drets nacionals de Catalunya a l’Ajuntament de Parets del Vallès, encapçalat per Jordi Seguer.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom *
Cognoms *
Número de telèfon *
DNI
El teu DNI no serà publicat en cap llista ni serà utilitzat per Ara Parets ERC. Amb el teu DNI dones el teu consentiment per a que es pugui fer públic el teu nom i els cognoms a la llista d'adhesions.

Número DNI *
Vull rebre informació d'Ara Parets ERC
Si vols rebre informació hauràs d'omplir l'opció CORREU ELECTRÒNIC

*
Required
Correu electrònic
Aquestes dades seran propietat d’Esquerra Republicana de Catalunya, organització inscrita al Registre de Partits Polítics, amb CIF G08678120 i domicili a 08015 Barcelona, C/ Calàbria 166. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al tractament de les teves dades personals enviant un correu a araparetserc@gmail.com
escriviu el vostre correu electrònic
Tots i Totes SOM Parets
El Canvi Ja És Aquí. Només depèn de tu!!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy