Inschrijving Chiro Betekom 2021-2022
Door het invullen van dit formulier geeft u toestemming aan uw kind om lid te worden van Chiro Betekom. Hiervoor dient u tevens 55 euro voor het eerste kind en 50 euro vanaf het tweede kind te betalen. Dit is het bedrag voor een heel jaar Chiro. Wij gebruiken dit grotendeels om de verzekering van het kind te betalen en hierin zit vanaf dit jaar een vaste prijs voor elke week een koekje en drank.
Gelieve dit bedrag niet cash te betalen, maar te storten op het rekeningnummer van Chiro Betekom vzw: BE47 7360 0521 0580. Gelieve de naam en de afdeling van het kind te vermelden.

Alvast bedankt!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-mailadres lid
Voornaam Kind *
Naam Kind *
Geboortedatum Kind *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Afdeling *
Required
Adres *
Telefoonnummer ouder/voogd *
GSM-nummer ouder/voogd (voorbeeld formaat: 0491-117576) *
School van het kind *
Privacyverklaring *
Required
Foto's *
Beknopte Privacyverklaring
w persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Betekom VZW, A. Bosmanslaan 52, 3130 Betekom, hoofdleiding@chirobetekom.be. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u op https://chirobetekom.weebly.com/privacy.html.

Lid worden van Chiro Betekom VZW betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy