POLÍTICA SOCIAL I ACCÉS A LA UNIVERSITAT. Programa de la UB per a la població estudiantil pertanyent a minories en risc d'exclusió
Benvolguda/Benvolgut,

El Programa "Política Social i Accés a la Universitat" et convida a participar-hi en qualitat de Mentor o Mentora. Aquest Programa pretén afavorir l’accés als estudis universitaris a l’alumnat d'ESO i Batxillerat pertanyent a grups socialment vulnerables.

Les tasques de Mentoria del Programa consisteixen principalment, en donar suport acadèmic i personal a un estudiant de l’ESO i/o el Batxillerat que pertanyi a un col•lectiu amb risc d’exclusió social per a facilitar el seu accés al Sistema Universitari, mitjançant una Mentoria presencial setmanal.

La teva col•laboració té caràcter voluntari i compta amb tots els dispositius i recursos humans que la Facultat d'Educació té al seu abast.

Aquest curs col·laborarem amb l'INS Joan Salvat-Papasseit (dimecres de 16 a 17:30h amb alumnat de 4rt d'ESO), l'INS Miquel Tarradell (dijous de 15:30 a 17h amb alumnat de 1er i 2n de Batxillerat) i l'INS Milà i Fontanals (dimecres de 15:30 a 17h,amb alumnat de 1er de Batxillerat). Sempre en horari de tarda (de 15:30 a 17:30 aprox.)

Per poder desenvolupar correctament la tasca, comptarem amb unes jornades de formació a càrrec de la Coordinadora de Mentorial Social.

Tant la formació com l'assistència al centre serà acreditada per part de la Universitat de Barcelona.

Podem comptar amb tu?

Moltes gràcies!

Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
DNI *
Your answer
Edat *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Adreça Electrònica *
Your answer
Ensenyament *
Your answer
Observacions
Your answer
Domicili
A quina ciutat vius (Barcelona, Mataró, Vilafranca...)
Your answer
Quina opció et va millor? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms