Aanmelden zwangerschapstas
Verwacht u een kindje?
Van harte gefeliciteerd met dit blije nieuws! De zwangerschapsperiode en de eerste fase van uw kindje is een spannende, maar vooral mooie tijd met veel nieuwe ervaringen. Wij, als kinderopvangorganisatie, weten dat als geen ander. Daarom hebben wij, samen met de Rijssense ondernemers speciaal voor alle zwangere vrouwen een leuke ‘zwangertas’ samengesteld.
Deze prachtige tas is gevuld met leuke cadeaus en kortingsbonnen van Rijssense ondernemers en kun je gratis en vrijblijvend ophalen bij één van onze locaties.

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?
Christelijke opvang de Kindertuin biedt christelijke opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Dit doen wij op verschillende locaties in de gemeente Rijssen-Holten, Enter, Notter/Zuna en Wierden.
Onze professionele opvang biedt vele voordelen, namelijk:
• Wij werken met vaste, vertrouwde medewerkers die allemaal gekwalificeerd zijn, vol enthousiasme en met vakkennis werken.
• Onze medewerkers worden geschoold, werken vanuit een pedagogisch beleid en hebben een kinder-EHBO-diploma.
• Al onze medewerkers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en worden continu gescreend.
• Wij zijn alle werkdagen open van 7:30 uur tot 18:00 uur (behalve nationale feestdagen). Uitbreiding van deze tijden is mogelijk.
• Onze kinderopvang is een veilige, gezellige plek die is ingericht om jouw kind al spelend te laten ontdekken en te laten ontwikkelen. Onder onze professionele begeleiding leert het daarnaast ook omgaan met anderen kinderen.

Meld je hieronder aan voor de zwangerschapstas. Vul je gegevens in en wij nemen vervolgens contact op om af te spreken wanneer je de gratis tas met leuke cadeautjes en kortingsvouchers kunt komen ophalen. Wij geven tevens een rondleiding en informatie. Dus ben je nog niet bekend met onze opvang, dan is dit een unieke kans!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerjanne Schaap, g.schaap@dekindertuin.nl of 06-28562140.

De zwangerschapstas wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende winkeliers: Buena Vista, Moda juweliers, Sans Mode, Etos Rijssen, Kruidvat Rijssen, ten Hove kindermode, De Poort boekhandel, Cantique, Intertoys, Mainstreet, Fysio Koninginneweg, Dannenberg geuren en oliën, Babypark Enter, Oriflame Enter

Email address *
Voornaam
Your answer
Achternaam
Your answer
Adres
Your answer
Woonplaats
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
E-mailadres
Your answer
Gewenste locatie
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of De Kindertuin.