KML Open - Rezultatet e Raundit te Trete
Ju lutemi shkruani rezultatet e raundit 3 për nxënësit tuaj.

Shënim: Nëse jeni pjesëmarrës me të dy grupmoshat, plotësoni formularin dy herë, një herë për grupmoshën më të re dhe një herë për atë më të rritur.

Raundi i Tretë i Ligës fillon më 15 shkurt 2019 dhe forma e dorëzimit të rezultateve dhe videove është e hapur deri më 25 shkurt 2019 deri në ora 23:59. Në këtë formular të Google futni rezultatet e të gjithë pjesëmarrësve nga shkolla juaj.

Email address *
Emri dhe mbiemri i mentorit *
Shënim: Nëse jeni më shumë se një mentor, shkruani emrat në të njëjtin seksion por ju lutem ndani ato me një presje (,).
Your answer
Emri i shkollës *
Regjioni *
Grupmosha *
Shënim: Nëse jeni duke marrë pjesë në këtë raund me dy grupmoshat, plotësoni këtë formular dy herë - një herë për grupmoshët më të re (1-5) dhe një për grupmoshën më të rritur (6-9)
Rezultatet e konkurrentëve
Garuesi/ja 1
Emri/Mbiemri *
Your answer
Gjinia *
Klasa *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Pikët *
Your answer
Koha *
Your answer
Linku i Videos Vimeo *
Your answer
Garuesi/ja 2
Emri/Mbiemri *
Your answer
Gjinia *
Klasa *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Pikët *
Your answer
Koha *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Linku i Videos Vimeo *
Your answer
Garuesi/ja 3
Emri/Mbiemri *
Your answer
Gjinia *
Klasa *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Pikët *
Your answer
Koha *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Linku i Videos Vimeo *
Your answer
Garuesi/ja 4
Emri/Mbiemri *
Your answer
Gjinia *
Klasa *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Pikët *
Your answer
Koha *
Vetem shkruani numrin
Your answer
Linku i Videos Vimeo *
Your answer
Pikët përfundimtare për grupin *
Your answer
Koha përfundimtare për grupin *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service