Starten met online personal training
Super dat je wil starten met online personal training!

Door dit intakeformulier in te vullen leren we mekaar beter kennen. Jij geeft mij een beeld van je huidige situatie, en ik weet straks waar jij naar toe wil werken.

Ik vind het belangrijk dat we ons allebei 100% goed voelen bij een samenwerking, en als ik bij het lezen van dit intakeformulier het gevoel krijg dat ik je niet kan helpen laat ik je dat zeker weten.
Naam en voornaam *
Your answer
Straat en huisnummer *
Your answer
Postcode en woonplaats *
Your answer
Land
e-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer (vast of mobiel) *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Welke pakket kies je? *
Er zijn drie verschillende pakketten met een verschillende looptijd. De details van het door jou gekozen pakket volgen zodra ik het ingevulde formulier heb ontvangen, en eventueel kan je jouw keuze dan nog aanpassen.
Wat is je doelstelling? Wat wil je bereiken? *
Omschrijf je doelstelling(en) op korte termijn (< 3 maand) *
Your answer
Hoe zou jij je voelen als dit zou lukken? *
Your answer
Welk(e) obstakel(s) kunnen voor problemen zorgen bij het bereiken van je doelstelling(en)? *
Your answer
Hoe vaak wil je sporten? *
Kies het aantal trainingsdagen in functie van je doelstelling. Een tip? Voor de meest gangbare doelstellingen (gewichtsverlies, algemene fitheid verbeteren, figuurcorrectie,...) train je 4 of 5 keer per week.
Hoeveel tijd kan je per training vrijmaken? *
Wees realistisch. Aangeven dat je elke dag langer dan een uur kan vrijmaken heeft geen zin als je in werkelijkheid maar 3 avonden per week een kwartiertje kan sporten. We kunnen je trainingsplan én de trainingstijd achteraf altijd nog aanpassen.
Welke dagen wil je sporten? *
Natuurlijk mag je af en toe eens op een andere dag (of andere dagen) sporten, maar als we jouw favoriete 'sportdagen' in je trainingsplan verwerken is de kans dat je de workouts ook effectief doet maar liefst 60% groter.
Required
Welke lichaamsdelen verdienen extra aandacht?
Hoe goed is je conditie (op een schaal van 1 tot 10)? *
Moet ik verder nog iets weten om je goed te kunnen begeleiden? *
Your answer
Account activeren *
Zodra ik dit intakeformulier heb ontvangen mail ik je binnen 24 uur een uitnodiging voor mijn online personal training platform. Daarna heb jij 72 uur (3 dagen) om je account te activeren. Als je dit niet doet zal je account opnieuw verwijderd worden om plaats te maken voor iemand anders (ik kan immers maar 20 mensen tegelijk begeleiden).
Required
Betaling *
Na 2 gratis proefweken kan je kiezen hoe je het (maandelijkse) lidgeld wil betalen. Nadat je mijn bankgegevens hebt ontvangen heb je 72 uur (3 dagen) om de betaling te regelen, en als je dit niet doet zal je account opnieuw verwijderd worden om plaats te maken voor iemand anders.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy