Helsingin nuoret ajattelijat ry:n  jäsentietolomake
Tällä lomakkeella voit liittyä jäseneksi Helsingin nuoret ajattelijat ry:hyn, tai mikäli olet jo jäsen, muokata aiemmin jäsenrekisteriin ilmoittamiasi tietoja.

Yhdistyksessämme on kaksi jäsentyyppiä henkilöjäsenille - varsinainen jäsen ja kannatusjäsen. Varsinaisille jäsenille jäsenyys toimikaudella 2019-2020 on maksuton. Kannatusjäsenille jäsenmaksu on 10 €. Koska pyrimme yhdistyksemme toiminnassa ja päätöksenteossa asettamaan nuoret keskiöön, kehotamme yli 29-vuotiaita ja vanhempia henkilöitä liittymään ensisijaisesti kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Lisäksi rekisteröityneiden yhdistysten on mahdollista liittyä yhteisöjäseniksi. Toimikaudella 2019-2020 sekä varsinaisten että kannattavien yhteisöjäsenten jäsenmaksu on 50 €. Jos yhdistyksesi on kiinnostunut yhteisöjäsenyydesä, ota yhteyttä Hennan hallitukseen (henna.hallitus[at-nospam]nufit.fi).

Tämä kaavake velvoittaa sinut ilmoittamaan nimesi, syntymävuotesi, sähköpostiosoitteesi, kotikuntasi sekä toivomasi jäsenyyden tyypin. Voit halutessasi ilmoittaa myös puhelinnumerosi sekä postiosoitteesi paremman jäsenviestinnän takaamiseksi, mutta tätä ei edellytetä sinulta. Sekä pakollisia että vapaaehtoisesti luovutettuja tietoja koskevat samat tietosuojaperiaatteet.

Tietoja kerätään jäsenrekisteriin jäsenyhteydenpidon mahdollistamiseksi sekä jäsenistön eri ikäryhmien ja asuinalueiden asukkaiden suhteellisien osuuksien selvittämiseksi ja selvitykseen kerättävät tiedot tehdään anonyymeiksi. Kerättyjä jäsenkohtaisia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, poislukien viranomaistahot lain sitä edellyttäessä. Mitään kerättyjä tietoja ei luovuteta missään olosuhteissa kaupalliseen käyttöön tai millekään EU:n ulkopuoliselle toimijalle.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jäsenyys ja tietojen muokkaus *
Nimi (etu- ja sukunimi) *
Syntymävuosi *
Sähköpostiosoite *
Kotikunta *
Jäsenyyden tyyppi *
Puhelinnumero (vapaaehtoinen)
Katuosoite (vapaaehtoinen)
Hyväksyntä kaavakkeeseen merkittyjen tietojen keräämiselle. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy