Formació "Violències sexuals en entorns de festa i punts liles al Pallars Sobirà"
Formació telemàtica i gratuïta de 2 hores dirigida a les comissions de festes i les persones de l'administració responsables de les festes del Pallars Sobirà, a càrrec de l'associació GR-Feminista. Aquelles persones interessades que no pertanyin a cap d'aquests grups seran també molt benvingudes.

L'objectiu de la sessió és emmarcar les violències sexuals en el context de festa major i donar eines i estratègies per intervenir-hi.
Aquest estiu, a més, tindrem un punt lila a la majoria de municipis de la comarca, el sentit i funcionament del qual s'explicarà en aquesta formació.
Continuem, d'aquesta manera, desplegant la campanya Només Sí és Sí. Respecta'm iniciada al 2019 a tota la comarca.

Aquesta formació, junt amb els punts liles, forma part de la proposta d'aquest any del Pacte d'Estat contra la violència de gènere de la qual participen els ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà amb la coordinació del Servis d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Dia i hora: divendres 17 de 18 a 20h o dissabte 18 de 10 a 12h.

S'enviarà l'enllaç  per correu uns dies abans.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms
Municipi
Vinculació *
Disponibilitat *
Protecció de dades
En virtut de la normativa vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal, el/la fem coneixedor/a que les seves dades seran emprades estrictament per la inscripció del taller i del fitxer intern del servei SIAD del Consell Comarcal del Pallars Sobirà amb seu a  C/ Camí de la Cabanera, s/n,  Sort 25560 i CIF: P 7500010I
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy