KÓTA Tisztújító és Beszámoló Közgyűlés 2021 - részvételi visszajelzés és jelölési javaslatok
Kedves KÓTA Tagság!

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA Tisztújító és Beszámoló Közgyűlésének időpontja: 2021. május 29.
Tervezett helyszín: Hagyományok Háza, Halmos-Karsai terem (1011 Budapest, Corvin tér 8.)

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek vissza előzetesen, hogy tervezitek-e részvételeteket a közgyűlésen!
Felhívjuk szíves figyelmeteket a közgyűlésen való részvétel fontosságára a tisztújítás miatt, valamint a jelöltállítás és szavazás alapfeltételére, a 2021. évi tagdíj befizetésére.
Köszönjük együttműködéseteket!

A jelen űrlapon lehetőség van arra is, hogy a KÓTA Jelölő Bizottsága számára javaslatokat küldjetek a tisztújításhoz, megadva a javasolt személy nevét és rövid bemutatását. Kérjük, éljetek ezzel a lehetőséggel! A jelenlegi tisztségviselők itt tekinthetők meg: https://kota.hu/szervezeti-felepites/. Régi és új jelölt esetén is a jelölt beleegyezését kell kérni.
Természetesen megerősítő jelöléseket is örömmel várunk és fogadunk!

Várjuk javaslataitokat legkésőbb május 10-ig, a *-gal jelölt kérdésekre kötelező a válasz, a többi (mint a jelölésekkel kapcsolatos kérdések) szabadon választott. A beküldött kérdőív a határidő lejártáig többször is módosítható, kiegészíthető.

Köszönettel: a KÓTA Elnöksége és Titkársága
Email *
A kitöltő neve *
A KÓTA tag neve, akit a kitöltő képvisel (amennyiben a tag egy szervezet vagy kórus - magánszemély esetén a kitöltő nevét kell itt megismételni) *
A 2021. évi KÓTA-tagdíjat befizette-e? *
A tisztújító közgyűlésen tervezi-e a részvételt? *
Jelölés a KÓTA elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés társelnök(ök) személyére (kérjük a jelölt(ek) nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Tanácsadó Testület elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Művészeti Bizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés az Ifjúsági Énekkari és Zenepedagógiai Szakbizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés az Egyházzenei Szakbizottság elnökeinek (katolikus és protestáns) személyére (kérjük a jelölt(ek) nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Sajtó- és Szerkesztői Szakbizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Népzenei Szakbizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Nemzetiségi Szakbizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Zenekari Szakbizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Felnőtténekkari Szakbizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés az Elnökség további tagjainak személyére (legfeljebb 5 jelölést várunk - kérjük a jelöltek nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Tanácsadó Testület tagjainak személyére (legfeljebb 5 jelölést várunk - kérjük a jelöltek nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Számvizsgáló Bizottság elnökének személyére (kérjük a jelölt nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Jelölés a Számvizsgáló Bizottság tagjainak személyére (legfeljebb 2 jelölést várunk - kérjük a jelöltek nevét, elérhetőségét, rövid (!) ismertetését és a jelölés rövid indoklását itt megadni). Kérjük, csak olyan személyt javasoljanak, akivel előzetesen megbeszélték, hogy elfogadja a jelölést!
Megjegyzések, észrevételek, javaslatok, kérdések
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy