INSCRIPCIÓ Emprenedors inconformistes Nadal Experience 13 DESEMBRE 2019
Hola! sóc la Laia Martínez, d'Ingenia moments, amb ganes d'una bona celebració nadalenca d'empresa? estàs al lloc correcte :D Fem créixer entre tots la comunitat d'Emprenedors Inconformistes de Lleida! Per tal de preparar millor l'experiència del dia 13 de desembre t'he preparat també algunes preguntes per conèixer millor el teu negoci/ projecte i poder ''encaixar'' més bé el que estàs buscant. Qualsevol cosa pots escriure a hola@ingeniamoments.com.
Nom i cognoms *
Mail *
Telèfon de contacte *
Població *
Com t'has assabentat de l'esdeveniment? *
Tens un negoci? *
Required
Nom i sector del negoci (si en tens) *
Quants temps fa que vas crear el negoci? *
Web / Blog *
Per què et vols apuntar? *
Què t'esperes d'aquesta activitat? (conèixer gent, passar-t'ho bé, desconnectar, celebració, negoci, etc.) *
T'agradaria conèixer alguna persona en concret o perfil professional determinat? *
Altres. Aquí pots comentar el que et vingui de gust que vulguis afegir. Suggeriments, idees, impressions, etc. *
Moltes gràcies! :) Ens veiem el dia 13 al Jardí de l'Avet! Fes ingrés dels 39€ al següent número de compte: Laia Martínez Bagué - Banc Sabadell ES65 0081 0224 5400 0119 7721
LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ ES COMPROMET A TRACTAR DE FORMA ABSOLUTAMENT CONFIDENCIAL TOTES LES SEVES DADES DE CARÀCTER PERSONAL SEGONS L'ESTABLERT EN EL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES UE 2016/679 (RGPD) I LLEI ORGÀNICA 3/2018, DE 5 DE DESEMBRE, DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I GARANTIA DELS DRETS DIGITALS (LOPDGDD).
L’inscrit/a autoritza a LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ a tractar les seves dades personals, i atorga aquesta autorització de manera expressa, precisa, inequívoca i informada. En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i la LOPDGDD s’informa de les següents dades:
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS: LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ con NIF: 47769068T. C/ Cavallers 51. 25002 Lleida.Telèfon: 660 854 459, e-mail: hola@ingeniamoments.com.
FINALITAT DEL TRACTAMENT: tractarem les seves dades personals amb la finalitat d'informació i organització del soparde Nadal d'emprenedors inconformistes. No se li enviarà informació promocional relacionada amb la marca. Si vol estar informat de l'activitat de LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ, rebre comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis, llançaments, promocions i activitats pot demanar-ho AQUÍ: http://eepurl.com/cEI90z
CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no és sol•liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
DESTINATARIS: Les seves dades seran tractades per LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy