Registrering till Kollegialt lärande

Välkommen som deltagare i 'Kollegialt Lärande - samla & sprida kunskap' (#kollegialt). För att kunna delta behöver du en virtuell miljö för lärande där du kan reflektera över aktiviteter och föreläsningar, dela resurser och insikter, och få kontakt med andra medlemmar.

Under SkolForum 2012 var vi några lärare som deltog i workshoppen ’The Cage- The Big Escape' och började utveckla en modell för hur man kan arbeta med kollegialt utbyte och lärande. Vi kallade Case-uppgiften för 'Sprida & Samla' och startade detta pilotprojekt för en blogg/wiki/hemsida, som kan användas inom skolan för ”Kollegialt lärande”.

För att hjälpa oss föra samman alla dessa platser, ber vi dig att skriva in din specifika blogg adress i formuläret med en etikett eller kategori som är "Kollegialt Lärande".

Vi måste kontrollera varje webbadress manuellt! Snälla, snälla, snälla, om detta är en blogg som du redan använder i andra sammanhang, se till att webbadressen pekar på en "Kollegialt lärande" etikett eller kategori - Vi kommer inte att lägga till en blogg som innehåller material utan relevans för studiegruppen. Kontrollera också att du har publicerat minst ett blogginlägg i kategorin eller med etiketten (gäller wordpress och blogger) för att vi ska kunna testa anslutningen.

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question