Cobra Club Nederland Event
Beste CCN-leden,

Op vrijdagmiddag 1 september 2017 tot en met zondagochtend 3 september 2017 organiseert Cobra Club Nederland een spetterend en avontuurlijk "event weekend" ter ere van haar 25 jarig bestaan. We hebben een schitterende locatie geselecteerd en een programma samengesteld dat voor alle leden en hun partners/aanhang interessant, spannend en uitdagend is. Er wordt gezorgd voor spectaculaire programma onderdelen, heerlijk eten en drinken en vooral veel gezelligheid.

Om dit weekend zo goed mogelijk te organiseren is het belangrijk nu al te weten wie er komen en met hoeveel personen. Daarvoor dient dit aanmeldingsformulier.Dus ben je van plan om te komen, vul dan dit formulier direct in een verstuur het via de link onderaan het formulier. Wanneer je niet het hele weekend kunt komen is het ook mogelijk te aan te melden voor uitsluitend de zaterdag. Bij een aantal activiteiten willen we ook weten of je partner/introducee, indien je die meebrengt, geïnteresseerd is om mee te doen. Geef dat dus duidelijk aan in het tweede deel van de betreffende vraag.

Je inschrijvingen dient uiterlijk op 31 mei aanstaande bij ons te zijn. Let op, je inschrijving is pas formeel wanneer we ook je aanbetaling van de eigen bijdrage hebben ontvangen (zie onder).

Alle deelnemers zijn gast van CCN die het overgrote deel van alle kosten (locatie, events, organisatie) voor haar rekening neemt. Van de deelnemers vragen we een bescheiden eigen bijdrage in de kosten t.b.v. catering e.d. Een aantal programma onderdelen is optioneel wat wil zeggen dat je kunt aangeven of je hier aan mee wilt doen of niet. Dit geldt ook voor delen van de catering. Je totale eigen bijdrage wordt bepaald aan de hand van je deelname en kan voor het hele weekend maximaal slechts € 75,-/pp bedragen,

Meld je dus nu aan via dit webformulier (aub aankruisen wat van toepassing is). Je aanmelding dient uiterlijk 31 mei 2017 bij ons binnen te zijn. Ook wanneer je niet komt willen we dat graag weten.

Email address *
Voor- en achternaam *
Your answer
Straat en huisnummer: *
Your answer
Postcode en woonplaats: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
Ik kom naar het CCN event? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms