Opgaveformulier Winterstoppop 2020
Met dit formulier kun je je aanmelden voor de 17e editie van Winterstoppop op zaterdag 25 januari 2020 van 15:00 tot 01:30 uur in Café 't Fortuin te Wervershoof. De inschrijving sluit op 29 november 20.00u.

In totaal zijn er 14 plekken te verdelen. Waarbij wij het voorcafé zoveel mogelijk willen indelen met "akoestische / rustige" muziek. Daarnaast reserveren wij 9 van de 14 plaatsen voor acts met een bandlid uit de voormalige gemeente Wervershoof. Wij zullen proberen een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen uit alle aanmeldingen, ook met het oog op eerdere edities. Wie het eerst komt, die het eerst maalt is daarbij niet langer leidend.

Mocht je je hebben opgegeven voor een (semi-)akoestisch optreden en de aanmelding hiervoor blijkt vol te zitten, dan ontvang je van ons bericht. Mogelijkerwijs kunnen we je dan nog wel een plaats bij de versterkte optredens bieden. Andersom geldt hetzelfde; als we voor versterkte optredens vol zitten, maar we zoeken nog acts voor een (semi-)akoestisch optreden, dan krijg je van ons ook bericht.

Voor vragen over de aanmelding of Winterstoppop in het algemeen kan contact worden opgenomen met:
Nick Haakman (programmering): 06 10 12 71 74 of met Pascal Meester (voorzitter): 06 18 03 48 01. Gelieve niet tijdens standaard werktijden te bellen.
Email address *
Bandnaam *
Your answer
Samenstelling band/act *
Aantal muzikanten *
Website/facebook band *
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Straat + huisnummer *
Your answer
Postcode + woonplaats *
Your answer
Naam bandleden + instrument *
Your answer
Genre/stijl *
Your answer
Eigen nummers/covers? *
Bandlid uit de voormalige gemeente Wervershoof? *
Zijn jullie bereid om tegen een een vergoeding van €25 een drumstel, basversterker en/of gitaarversterker neer te zetten voor de gehele dag? *
Required
Als je bij de vorige vraag hebt ingevuld een instrument neer te willen zetten, hier graag het type of een korte omschrijving invullen.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy