ПРИЈАВА ЗА ПРЕКРШЕНИ ДЕТСКИ ПРАВА
Драг/а ученику/ученичке,

Со пополнување на овој формулар можеш да пријавиш доколку сметаш дека некое твое право или на твое другарче е прекршено. Личните податоци кои ќе ги наведеш во пријавата се доверливи и ќе ни послужат за да те контактираме за да дискутираме по однос на самата пријава и заедно да одлучиме што да превземеме во иднина.

Откако ќе ја пополниш пријавата те молиме да кликнеш на копчето „Submit“ на крајот од формуларот.

Коалиција на младински организации СЕГА го спроведува моделот на „Дете Правобранител“ во твоето училиште, и во најскоро време ќе те контактира по однос на твојата пријава.

Ти благодариме за довербата!

Име *
Впиши го твоето име на празното место
Your answer
Презиме
Впиши го твоето презиме на празното место
Your answer
Возраст *
Кликни на полето подолу и избери ја твојата возраст
Пол *
Одбери го твојот пол
Required
Националност *
Избери ја твојата националност со кликање на полето подолу
Телефон *
Напиши го телефонскиот број на кој можеме да те контактираме
Your answer
Е-маил адреса
Доколку сакаш да те контактираме на е-маил наведи ја адресата на твојата електронска пошта
Your answer
Училиште *
Во полето напиши го името на твоето училиште
Your answer
Град *
Напиши го името на градот во кој живееш
Your answer
1. Опис на проблемот/прекршокот *
Те молиме убаво објасни ни го проблемот за да можеме да дознаеме за што точно се работи. Опиши ни детално како се случи проблемот, кога се случи, каде се случи, дали некој друг присуствуваше на местото, дали имаш било какви докази и сл. Ова ни е многу важно за да можеме да ти помогнеме и да влијаеме што побрзо да се реши овој проблем.
Your answer
2. Кој го направи проблемот/прекршокот? *
Како што те информиравме, се што ќе ни кажеш е доверливо. Наведете имиња на личности кои го направиле проблемот/прекршокот вклучително и нивната позиција. Овие информации ќе ни обезбедат полесно решавање на проблемот.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Коалиција СЕГА. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms