Årets...
Tävlingsåret 2020 blev inte alls så som vi hade tänkt. Därför kändes det orättvist att köra championatet i år. Tävlingssektionen har i stället tagit fram en bredare prisutdelning vid årsmötet 2021. Vi ska denna gången i stället hylla flera olika typer av medlemmar och ni bestämmer vem som ska vinna!

Endast personer med rötter - medlemskap eller exempelvis alltid verkar på klubben, kan nomineras och ha chans att vinna.

Sista dagen att nominera är 2 veckor innan årsmötet 2021
Årets kämpe - senior
Vi vill hylla den som kanske har haft det extra kämpigt i år. Kanske lyckades hen äntligen sätta den där 0:an i 1.10, eller så har kanske hela året gått åt skogen för någon annan men hen har ändå kämpat på. Ni bestämmer vem som kämpat på bäst i år! (Även om vi alla har gjort det)
Jag nominerar.... därför att...
Årets kämpe - junior
Vi vill hylla den som kanske har haft det extra kämpigt i år. Kanske lyckades hen äntligen sätta den där 0:an i 1.10, eller så kanske har hela året gått åt skogen för någon annan men hen har ändå kämpat på. Ni bestämmer vem som kämpat på bäst i år! (Även om vi alla har gjort det)
Jag nominerar...därför att...
Årets guldkorn
Det här priset tilldelas den person som ni anser har gjort det där lilla extra för föreningen, kanske syns inte alltid arbetet men utan hen skulle det kanske inte bli av. Kanske har den här personen gjort något under 2020 som ni anser att personen blev ett litet guldkorn. Personen kan vara både ung som gammal, häst som människa.
Jag nominerar... därför att...
Årets sidekick
Bakom framgång och resultat- oavsett typ av framgång, finns mycket hårt jobb nedlagt. Och många gånger finns det också ett helt team som gjort något tillsammans. Vi presenterar därför kategorin där vi ska hylla din sidekick. Kanske är det din fantastiska hästskötare? Kanske är det lagledaren? Förälder? Eller tränaren? Ni bestämmer!
Jag nominerar... därför att...
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy