IMS Enquête 2020: Animo medezeggenschap
Het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS) is een landelijke organisatie die zich inzet voor de kwaliteit van het medisch onderwijs. Elk jaar zijn er verschillende thema’s waar het IMS zich mee bezig houdt. Dit jaar is een van de thema’s het animo in de medezeggenschap.

Vanuit de faculteiten heeft het IMS vernomen dat de vraag naar studenten voor medezeggenschap hoger lijkt te liggen dan het aanbod. Het kost veel moeite om geënthousiasmeerde opvolgers te vinden, het vullen van verschillende functies lukt dan vaak pas na veel moeite. Uit onderzoek van de Nederlandse Jeugdraad (2019) komt naar voren dat 75% van de bestuurders in de medezeggenschap een daling in het animo voor de medezeggenschap zien. Deze enquête is opgesteld door het IMS om te kijken of er oorzaken gevonden kunnen worden voor de mogelijke daling in het animo en of er manieren zijn om het animo te vergroten.

Wekelijks worden onder de deelnemers enkele prijzen verloot. Vul aan het eind van de enquête je e-mailadres in om kans te maken op: E-learning, Medsocks, powerbanks en nog meer.

Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Expert College, Medsocks, EduStitch en VvAA.

De gegevens worden anoniem verwerkt. De e-mailadressen worden enkel gebruikt voor de prijsuitreiking en verder niet opgeslagen.

Mochten jullie vragen, op- of aanmerkingen hebben aan het eind van deze enquête, dan kunnen jullie mailen naar onderwijs@imsnederland.com
Faculteit *
Opleiding *
Geboortejaar *
Huidig jaar studie *
Heb je een functie binnen de medezeggenschap (gehad) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy