Inventarisatie jeugdtennis wensen
Beste ouders,

Vanuit de jeugdcommissie hebben we als doelstelling om onze jeugdleden zo veel mogelijk te laten tennissen. We organiseren hiervoor allerlei activiteiten, maar denken we ook mee als het gaat over trainingstijden, trainingswensen (denk aan aantal keer trainen per week) en de indeling van de competitie teams.

We hebben jullie input hard nodig om te kijken hoe we de trainingstijden en aanbod, competitietijden en aanbod en overige activiteiten zoveel mogelijk kunnen laten aansluiten bij de behoefte die er is.

Binnenkort gaan we ons weer buigen over de indeling van de trainingsgroepen voor het voorjaar, we willen proberen om de uitkomsten van deze enquête daarin mee te nemen. We weten niet of dat helemaal gaat lukken, misschien hebben we meer tijd nodig - maar weet in ieder geval dat het onze ambitie is om het jeugdtennis te vernieuwen!

We hopen dat jullie allemaal deze vragenlijst invullen!

Vriendelijke groeten,
De Jeugdcommissie van TC Deurne & de trainers van TC Deurne

Email address *
Sommige gezinnen hebben meer dan 1 kind wat op tennis zit, omdat de wensen per kind kunnen verschillen vragen we jullie hier aan te geven voor wie je de vragenlijst invult. Wil je aangeven voor wie je de lijst invult?
Your answer
Hoe vaak zou je zoon of dochter in de week willen trainen?
Wat zijn ideale trainingstijden en dagen?
Your answer
Er wordt binnenkort een tennisclinic georganiseerd in het weekend door onze trainers Jona en Joel om de tennislessen die door de sneeuw begin december zijn uitgevallen in te halen. Als TC Deurne dit op meer regelmatige basis zou organiseren in het weekend - zou je hier dan aan mee willen doen? (meerdere antwoorden mogelijk)
Wat mag zo'n tennisclinic (gemiddelde duur 3 uur) maximaal kosten?
Training in het weekend, is dat een gek idee?
Soms komen we spelers tekort of hebben we juist spelers teveel wanneer we competitie teams moeten samenstellen. Sta je er voor open dat wij als jeugdcommissie proberen om leden van TC Op Dreef of TC Liessel te benaderen om teams te kunnen samenstellen? Ook als dat in zou houden dat je soms ook daar zou moeten spelen?
TC Deurne heeft een selectie beleid, met dit beleid probeert de club talentvolle spelers extra te stimuleren. Ben je bekend hiermee?
TC Fun wordt elke 3-4 weken op vrijdag georganiseerd om 16 uur. De bedoeling is dat we kinderen tegen elkaar wedstrijdjes laten spelen en we doen tennisspelletjes met ze. Na afloop eten we gezellig met elkaar. Ben je hiermee bekend? Doen jullie eraan mee?
Heb je suggesties voor leuke (tennis gerelateerde) activiteiten die we nog zouden kunnen organiseren?
Your answer
Zouden we je af en toe mogen benaderen om te helpen bij Jeugd activiteiten?
Op welke manieren blijf je op de hoogte van de activiteiten die er voor de jeugd georganiseerd worden? (Meerdere antwoorden mogelijk)
Zou je geinteresseerd zijn in een voorlichtingsavond over jeugdtennis, de trainingen, selectie beleid, de mogelijkheden, de competitievormen (rood, oranje, groen, geel)?
Heb je nog andere opmerkingen? Hints Tips Do's Dont's - we horen ze allemaal graag!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms