Inschrijfformulier Mission Trip Brazil 2020
Hieronder vind je het opgave formulier voor de mission trip naar Brazilië in het najaar van 2020.

De reis zal naar verwachting plaatsvinden van 16 oktober t/m 2 november. Houd rekening met eventueel een dag of 2 eerder of later vertrek/aankomst i.v.m. de vluchten die nog geboekt moeten worden.

In oktober 2020 gaan we in samenwerking met YWAM (Youth With A Mission) naar Rio de Janeiro in Brazilië! YWAM is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor het evangelie en het dienen van anderen. Samen met onze zendelinge Aline Giacobbi gaan wij weeshuizen bezoeken, evangelisatie acties houden, voetballen met de kinderen en getuigenissen geven. We zullen ook een project bezoeken dat middenin de favela's staat. Het wordt een geweldige reis waarin we geloven dat iedereen die meegaat zijn talent kan inzetten!

Dit formulier is bedoeld om goed in kaart te brengen wie er mee (willen) gaan. Naar aanleiding van dit formulier word je uitgenodigd voor een intakegesprek om de reis te bespreken en uiteraard verder kennis te maken. Naar aanleiding van het gesprek zullen zowel jij als wij beslissen of we tot een daadwerkelijke deelname zullen overgaan.

Algemene voorwaarden:
Inschrijving is mogelijk tot 1 januari. Houdt er rekening mee dat de mission trip de benodigde inentingen vereist (zijn voor eigen rekening). Daarnaast is de Stichting Gods Original Design niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, diefstal of verlies van eigendommen. Het is daarom ook raadzaam om een eigen reisverzekering af te sluiten.

De kosten van de reis zijn 1.950 euro. Bij deelname dient de eerste 500,- euro voor 28 februari overgemaakt te worden als aanbetaling. Het overige bedrag dient voor 1 juli betaald te zijn. Alle betalingen kunnen worden overgemaakt naar IBAN: NL13 RABO 0136 9127 02 ten name van Stichting Gods Original Design te Leiden, onder vermelding van Mission trip Brazil 2020 en je naam. Na aanmelding en acceptatie is de aanbetaling verplicht en zijn er geen mogelijkheden tot restitutie i.v.m. de reeds gemaakte kosten. Daarnaast ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens.
Email address *
Voornaam (als in paspoort) *
Your answer
Achternaam (als in paspoort) *
Your answer
Nationaliteit (als in paspoort) *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) *
Your answer
Contactgegevens (telefoonnummer(s)) *
Your answer
Contactgegevens thuisblijvers (Naam en telefoonnummer contactpersoon) *
Your answer
Motivatie: geef in max. 15 zinnen aan wat je motivatie is om mee te gaan op deze reis. Wat zijn je verwachtingen van deze reis? Welke gaven en talenten die je hebt denk je in te kunnen zetten voor deze trip? Ben je al eerder op zendingsreis geweest (zo ja: licht kort toe). *
Your answer
Gezondheid: heb je allergieën? Zo ja, welke? Gebruik je medicatie? Zo ja, welke? Heb je lichamelijke problemen of ziektes die de reis voor jou moeilijker kunnen maken? Zo ja, welke? *
Your answer
Ruimte voor overige opmerkingen/vragen
Your answer
Hiermee verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden (zie toelichting boven het formulier). *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy