Akustisk i Eiker 5 år / To-dagerspass
To-dagerspass til Ormåsen / Ingebrigtsen & Nordstoga - 13. & 14. oktober.
Er du medlem av Venneforeningen Akustisk i Eiker? *
Navn på billettkjøper: *
Mailadresse: *
Telefonnummer: *
Hvor mange to-dagerspass ønsker du å kjøpe? (Pris er pr stk 600 hvis kjøper er medlem av Venneforeningen Akustisk i Eiker, 700 kr pr stk for andre). *
Ønsker du å bli medlem i Venneforeningen Akustisk i Eiker for konsertåret 2022? *
Medlemmer i Venneforeningen Akustisk i Eiker får rabatterte billetter, reserverte plasser og tilgang til forhåndssalg av billetter. Rabatt og reservasjon av gode plasser gjelder også 5-årsjubileet i oktober, for de som allerede nå velger å bli medlem for konsertåret 2022. Medlemskap koster 100 kr for eksisterende medlemmer, 150 kr for andre. Ved å melde deg inn får du to-dagerspass for 600 kr pr stk.
Konserter og smittevern
Det er vanskelig å si noe konkret nå om hvordan smittesituasjonen er i oktober, og hvilke reguleringer som evt foreligger. Vi ber om at kjøpere av billetter til dette arrangement til enhver tid holder seg oppdaterte på gjeldende regelverk, og følger med på både mail og Akustisk i Eiker sine kanaler på nett og i sosiale medier for ytterligere informasjon. Vi ber om forståelse for at endringer kan komme, men takker for tilliten og gleder oss til å se dere på konsert igjen. Sammen gjøre vi det trygt å gå på konsert igjen :-)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy