Tilmelding til Skabertrang Aarhus #3: Skat

Netværket Skabertrang Aarhus inviterer til arrangement om skat for musikkens skabere tirsdag den 28. september kl. 19 på Promus.

Mange musikere, komponister og sangskrivere har en indtjening på deres musik, som ikke helt kan retfærdiggøre en udgift til en revisor. På workshoppen vil du få indblik i, hvad du kan trække fra i Skat – og ikke mindst hvordan.

Oplægget varer halvanden time inkl. en pause, og bagefter er der 30 minutters spørgerunde. Oplægsholder er Jakob Schmitz Mouridsen, der gennemgår de mest brugte skattesatser, indkomsttyper, rubrikker og fradrag.

Derefter går vi over i nogle konkrete freelance-eksempler og regler, som man skal være særligt opmærksom på, samt frister for indberetning. Vi afslutter med en runde, hvor man kan stille spørgsmål. Oplægget er IKKE konkret skatterådgivning, men blot tips og information baseret på information fra Skat, konkrete cases og erfaringer.

NB. Vær opmærksom på, at workshoppen ligger samme dato som DJBFA’s generalforsamling i København.

Praktisk
Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Skat for musikere
Dato: Tirsdag den 28. september 2021 kl. 19.00
Sted: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Når du tilmelder dig kurset accepterer du betingelserne og giver samtykke til, at DJBFA må opbevare og behandle dine oplysninger. Læs mere i DJBFAs betingelser og privatlivspolitik: https://www.djbfa.dk/om-djbfa/organisation/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn
Email
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy