Chestionar de identificare idei inovatoare şi nevoi de transfer tehnologic - Proces de descoperire antreprenorială în domeniile Mobilă şi Plastic, Hârtie, Ambalare
Acest chestionar este dedicat în special actorilor cheie din mediul de afaceri şi cercetare-dezvoltare-inovare activi în domeniile Mobilă, respectiv Plastic, Hârtie, Ambalare din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest şi are ca scop identificarea potenţialului de inovare şi transfer tehnologic în aceste domenii.

Contribuţiile şi ideile prezentate în cadrul acestui chestionar vor fi discutate şi dezvoltate în cadrul Procesului de Descoperire Antreprenorială în domeniile Mobilă şi Plastic, Hârtie, Ambalare, care va avea loc în data de 26 octombrie 2016, la Oradea.

Cu acest prilej, participanţii vor putea să-şi prezinte ideile sau să identifice altele noi. O parte din aceste idei ar putea fi eligibile pentru finanţare în cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operaţional Regional 2014-2020 sau din alte programe sau surse de finanţare. Rezultatele finale vor fi integrate în designul strategiei de specializare inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre conceptul şi strategiile de specializare inteligentă, urmăriţi video-ul de mai jos sau accesaţi următorul material - goo.gl/QdcIF7.

Regatul S3
CHESTIONAR
Vă rugăm să răspundeţi la toate întrebările din chestionar. Completarea lui nu durează mai mult de 20 de minute.
I. GENERAL
Domeniul/domeniile de care sunteţi interesat/interesată: *
Required
Nevoi şi provocări
În opinia dumneavoastră, care sunt principalele probleme sau provocări care împiedică sau încetinesc creşterea bazată pe inovare în domeniul/domeniile selectat/e la întrebarea anterioară, întâmpinate de organizaţia din care faceţi parte? (marcaţi în funcţie de relevanţă: 1 - mai puţin important, 5 - cel mai important): *
1
2
3
4
5
Lipsa capitalului
Legislaţia
Cooperare defectuoasă între actorii de cercetare-dezvoltare-inovare şi firme
Lipsa serviciilor de transfer tehnologic
Lipsa ideilor inovatoare
Lipsa iniţiativelor public-privat
Lipsa rezultatelor CDI
Lipsa personalului calificat
Vă rugăm să descrieţi pe scurt problema/nevoia cea mai stringentă în materie de inovare cu care vă confruntaţi: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms