Det är dags att förbjuda psykiatrin att ge elchocker (ECT) till Barn!
Barn som mår dåligt behöver kärlek, trygghet, förståelse, hjälp, stöttning mm - inte psykiatrins bedrägliga quick-fix elchocksbehandlingar! Låt barn få lov att vara barn!
SKRIV PÅ MOT PSYKIATRINS ELCHOCKER (ECT) TILL BARN!
MÅNGA KÄNNER INTE TILL DETTA!
PSYKIATRIN ANVÄNDER ELCHOCKSBEHANDLINGAR MER ÄN NÅGONSIN

Psykiatrin i Sverige är bland de värsta i världen med att ge elchocksbehandlingar (ECT) till bla. barn, gravida, äldre och under tvång. Ca 50 000 st om året.

Elchocksbehandlingar (ECT) är en omdiskuterad behandlingsmetod inom psykiatrin som går ut på att med elchocker framkalla epileptiska anfall hos patienten. Resten av sjukvården vårdar och behandlar epilepsi pga skaderisken.

Många människor har anmält och vittnat om svåra skador efter ECT, Socialstyrelsen har erkänt att det finns risk för bestående skador och Patientförsäkringen har betalt ut fler skadestånd för ECT-skador.

Bedrägliga namnbyten och försköningar kan inte dölja det faktum att det är samma destruktiva elchocker som drabbar den känsliga tankeverksamheten. ECT är verkligen en bedräglig psykiatrisk quick-fix.

PSYKIATRIN ÖKAR ELCHOCKER TILL BARN

Psykiatrin och Socialstyrelsen i Sverige ökar nu antalet elchocker till barn via BUP. Sverige följer i USAs spår, där elchocksbehandlingarna lanserar stort för barn och ungdomar.

- UNICEF:
"Att ge elchocksbehandlingar till ett barn i stället för lämplig eller behövlig vård eller tillsyn på grund av begränsade budgetar och drastisk underbemanning är oacceptabelt."

- WHO, World Health Organization:
"Det finns inga indikationer för användningen av ECT på minderåriga, och därmed bör detta förbjudas genom lagstiftning."

- RIKSDAGSLEDAMOT:
"Hej, onekligen ett allvarligt problem. Sverige borde inte agera i strid med WHO. Jag har ofta hänvisat till WHO i mina motioner. Jag lämnar riksdagen efter detta val så jag kan tyvärr inte motionera i frågan. Men jag kan försöka övertyga andra att motionera."

Barn som mår dåligt behöver en kärleksfull, trygg, säker omvårdnad och inte elchocker.

Denna namnlista kommer sedan ytterligare presenteras för myndigheter, media och politiker.

Sprid gärna informationen vidare!

TACK FÖR DIN MEDVERKAN!

Peter Larsson, Medredaktör Newsvoice, medlem i Amnesty, Kommittén för Mänskliga Rättigheter & Röda Korset. Publicerad i bla. Dagens Homeopati och 2000-talets vetenskap.

Mångårigt, omfattande engagemang mot psykiatrins elchocksbehandlingar (ECT). Varit i kontakt med hundratals drabbade, hjälpt många att anmäla sina skador och flera har fått skadestånd från Patientförsäkringen, LÖF. Nå mig på peterularsson(at)gmail.com för mer information om ECT-behandlingen.

Referenser och länkar:
https://www.elchocker.se/
https://www.facebook.com/nej.elchocker.barn/
http://www.peterularsson.se/psykiatrin-elchocker-ect-barn/
SKRIV PÅ HÄR MOT ELCHOCKER (ECT) TILL BARN!
Ditt fulla namn (Obs! för- och efternamn) *
Skriv bara på denna lista en gång
Your answer
Din kommun eller hemstad *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy