Myeloma Toolkit
Detta är en undersökning och insamling av strategier som har hjälpt myelomdrabbade individer, och som kanske kan hjälpa andra som drabbas av sjukdom. Projektidén har fått stöd av Myeloma International Foundation och utvecklas som en lösning på plattformen patientrelaterat.se under 2019. Projektägare är Blodcancerförbundet.

Blodcancerförbundets tidigare intervjuer visar att många av förbundets medlemmar har särskilda trick, verktyg eller förhållningssätt som hjälper dem att klara av svårigheter. Det kan handla om något som man gör när livet begränsas på grund av sjukdom, eller verktyg som används för att öka motivation, skapa struktur eller må bättre. Exempelvis: Att lära sig att spela ett instrument, ett nytt språk eller förkovra sig i något annat nytt under tiden man inte kan leva sitt "normala" liv och olika hemsidor eller appar som kan vara hjälpsamma för det syftet, eller sätt att hantera fatigue, ljudkänslighet och koncentrationssvårigheter.

Genom att bidra med olika strategier eller lösningar som du själv har använt för att tackla nya situationer och svårigheter kopplade till Myelom, eller sätt att öka ditt välbefinnande, kan du kanske hjälpa andra individer! Ange gärna förslag i fältet nedan och berätta hur strategin har hjälpt dig. Inkomna förslag kan komma att publiceras och utvärderas av andra användare i verktyget Myeloma Toolkit. Notera att texter också kan komma att revideras innan publicering.

Myeloma Toolkit förväntas finnas på plats (patientrelaterat.se/toolkit) under januari 2020 och inbegriper insamlade strategier, en funktion att utvärdera strategiers användbarhet och möjligheten att bidra med nya råd och förslag. Har du frågor eller vill komma i kontakt med projektledaren, vänligen maila Elin: elin@blodcancerforbundet.se

Tack för hjälpen!
Projektidé
Vilka strategier har hjälpt dig att klara av svårigheter och utmaningar kopplade till din sjukdom? Har du något tips som du tror kan hjälpa andra i samma situation som du har varit i? Beskriv gärna hur och varför strategin har varit hjälpsam för dig!
Your answer
Tack för ditt bidrag!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service