GESLOTEN - Protos INNschrijving
Algemene informatie
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
IBAN nummer *
Your answer
Hiermee geef ik toestemming voor het afschrijven van het bedrag van €70 voor de inschrijving van Protos INN. Ook zullen de eventuele kosten voor het eten afgeschreven worden. Dit is afhankelijk van het aantal eters die het team opgeeft, zie ook verderop in het inschrijfformulier. Ter bevestiging zal een mail verstuurd worden met daarin alle noodzakelijke informatie en het totaalbedrag. *
Required
Toernooi gegevens
Teamnaam *
Your answer
Vereniging *
Your answer
Aantal spelers *
Your answer
Soort team *
Welk niveau wil je spelen *
Shirts
Dit jaar zullen er weer magicmooie shirts worden gemaakt voor het toernooi. Willen jullie ook zo'n mooi shirt? Dan leggen we ze vast voor je klaar! Ze zullen voor maximaal 5 euro per stuk worden verkocht op het toernooi. Geef hieronder aan welke maat jullie willen, de shirts zijn unisex.
Dus... *
Your answer
Eten
Tijdens Protos INN bieden wij ook dit jaar weer de mogelijkheid om op zaterdagavond Domino's pizza's te bestellen. Zo kun je samen met je team de energie reserves aanvullen en jezelf klaarstomen voor het grote feest.

Let op:
* Het betreft XL pizza's (35cm)
* Van de pizza kan met 2 personen gegeten worden
* 1 pizza kost €12, indien je 5 pizza's of meer besteld met je team betaal je maar €10 per pizza
* Er zijn 3 soorten pizza: Margherita, Pepperoni en een echte Protos Pizza. De pizza's worden evenredig verdeeld over de teams qua smaak → voorbeeld: Je bestelt 6 pizza's met je team, dan ontvang je 2 Margherita, 2 Pepperoni en 2 Protos pizza's.

Dus......... *
Vul hier in hoeveel pizza's je wilt bestellen
Your answer
Overnachting
HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM TE BLIJVEN SLAPEN!
* Tijdens Protos INN is het mogelijk om in de sporthal te overnachten
* Dit brengt geen extra kosten met zich mee
* We hebben een beperkt aantal slaapplekken
* Slapers krijgen 's morgens een heerlijk ontbijt
* Meerdere douches en kleedkamers
* Spullen kunnen opgeslagen worden op een afgesloten plek. Zowel de toernooicommissie als ook Olympos zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de spullen.
Dus........... *
Vul hier in met hoeveel mensen je blijft slapen
Your answer
Met wie blijven jullie slapen?
Blijven slapen is super gezellig en chill, maar in verband met de beveiliging moeten wij precies weten wie er in de sporthal slapen. Dus geef hieronder de voor- en achternamen op van degenen die blijven slapen. Mocht dit in de toekomst nog veranderen, geef dit dan op tijd aan ons door. Last minute nog beslissen om te blijven slapen is niet mogelijk. Als je niet op de lijst staat kom je niet de slaapzaal in!
Your answer
Overig
Hoe heb je van dit toernooi gehoord
Heb jij er zINN INN?
Slecht weer *
Bij slecht weer is het mogelijk dat de velden afgekeurd worden er er dus geen toernooi buiten plaats kan vinden. De organisatie zal dan proberen een zaal in de sporthal te huren zodat er een toernooi binnen gespeeld kan worden. Wanneer dit het geval is is het mogelijk om je met je team af te melden voor het toernooi. Het is dan echter niet meer mogelijk om je inschrijfgeld terug te krijgen. De organisatie doet echter elke dag een zonnedansje voor mooi weer, dus we verwachten zonneschijn met een strakblauwe lucht!
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteit Utrecht Studenten.