EXALUMNES DEL REGINA CARMELI HORTA
Hola. Ets un o una exalumna de la nostra escola. Vols estar en contacte amb nosaltres, els teus antics companys i companyes o vols saber les activitats que es realitzen a l'escola. Omple el següent formulari i estaràs al dia de totes les novetats i activitats. Recorda que tu sempre seràs del Regina!
Benvinguts de nou al Regina!
El teu mail. *
Your answer
El teu nom. *
Your answer
Els teus cognoms. *
Your answer
El teu any de naixement. *
Your answer
El teu telèfon. (opcional).
Your answer
Vols comentar o preguntar alguna cosa? (opcional).
Your answer
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, se li informa que El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Escola Regina Carmeli. La Finalitat del tractament és la gestió formativa, administrativa i la inherent als tractaments efectuats en un centre formatiu. La Legitimació és de caràcter legal i contractual. Les dades tractades s'incorporen a un Registre d'Activitats de Tractaments dotat de mesures de seguretat. No se cediran les dades a tercers, excepte autoritats acadèmiques, ni usats per a altres finalitats. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com altres drets explicats en la Informació addicional, visitant:
http://reginahorta.com/protecciodades.
Pot contactar a qualsevol moment amb el Delegat de Protecció de dades en dpd@reginahorta.com, o escriure a Escola Regina Carmeli, c/. Eduard Tota, 37. 08031. Barcelona- Espanya.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola REGINA CARMELI (Horta). Report Abuse - Terms of Service